recenze

NovaWare: Typed

NovaWare: Typed

Chlapíci z týmu SilverNova nás pravidelně obdařují nějakou tou novou gameskou. Tak se tedy můžeme těšit z nového přírůstku, který je založen na zajímavém principu a bude se nás snažit zaujmout. Čím přesně? To se dozvíte dále.
Už jistou dobu si můžete stáhnout jinou hru dnešní dosti podobnou. A co se způsobu hraní týče, jsou totožné.

Dostáváte se do víru různých miniher, v nichž plníte rozmanité úkoly. Jejich podstata je mnohdy jednoduchá. Budete muset třeba naplnit káď vodou, postřílet terče nebo majznout po hlavě černou lišku. Ovšem pokud jde o samotnou realizaci, ta je ovlivněna mnoha stresujícími faktory. Jedním z nich je například čas, jehož mnoho není a většinu úkolů splníte takříkajíc za minutu dvanáct. Tento aspekt dodává hře adrenalin a pozornost. Každá minihra je jiná, a tak si musíte stále číst zadání. Pakliže se vám nedaří, ztrácíte jednu z několika možností pokračovat. Po vyplýtvání všech těchto „záchytných bodů“ už jen zbývá okem zkontrolovat dosažené skóre a v případě zájmu ho odeslat na internet, kde se na čelních místech umísťují jen ti nejlepší.

Oproti prvnímu dílu s podtitulem Clicked se zlepšila celková hratelnost a je zde odlišná sada her. Velmi zajímavá je rovněž možnost vytrénovat se v jednotlivých disciplínách, při hře naostro dosáhnout závratného bodového zisku a usadit se na prvních místech on-line tabulky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

NovaWare: Typed NovaWare: Typed NovaWare: Typed