recenze

Klonoa PC2 by BM Games

Klonoa PC2 by BM Games

Neúnavně skákající lišák s ušima většíma než zbytek těla má před sebou další dobrodružství ve světě snů. V této 2D plošinovce se od minule nezměnilo zhola nic, a tak se ti, jenž hráli předchozí tituly s tímto pašákem, mohou těšit na nehoráznou porci hopsání, ale ve zbrusu nových úrovních.
Není žádným překvapením, že při vašem putování půjde nejenom o uši, ale především o krk.

Onen klučina pořád nemá dost, a tak je tedy na vás, abyste ho pořádně utahali a protahali přes všechny možné úrovně. Připravit byste se měli na nespočet nástrah v podobě ošemetných jam, které vám při bližším prozkoumání odeberou část života a vesele vás vrátí na začátek kola. Také je nutné se pokud možno vyhýbat blízkým hrátkám s nepřáteli ptáčky, neboť můžete v mžiku oka přijít o celý jediný život. Další zapeklité situace přicházejí občas v důsledku ovládání, jež občas nedovolí úplně ideální skok. To by se v souvislosti s bojem s noční můrou nemuselo vyplatit.

Od pokračování se většinou očekávají nějaké změny a to k lepšímu. V tomto případě to bohužel neplatí a krom nových levelů zde není nového vůbec nic.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

bara janottova | 12.05.13 v 14:22

vihraju mobil s pouem???????????


galerie

Klonoa PC2 by BM Games Klonoa PC2 by BM Games Klonoa PC2 by BM Games