recenze

Loch Zot Mysteries

Loch Zot Mysteries

Vaším úkolem v této veselé povedené gamesce s hezkou grafikou bude vyfotit lochneskou příšeru zvanou Nessie. Jako fotograf budete stát na břehu jezera, kde se toho děje poměrně dost a mezi tímto děním občas někde proběhne, vyskočí či vám zatancuje lochneska, která evidentně (narozdíl od reality) chce být vyfotografována. Povede se vám ji zachytit na film dříve, než zase někde zmizí?
Možná si ještě pamatujete na herní horečku kolem gamesy Moorhuhn někdy kolem roku 2000. Byla to hra, v níž jste museli střílet různé pohybující se slepičky a nastřílet maximum bodů. V té době vznikla spousta her, která Moorhuhn napodobovala, ale bohužel sebou z velké části nepřinášela nic nového, inovačního, zajímavého. Jen se měnily cíle, prostředí, zbraně.
I dnešní hra z Moorhuhn vychází, ale je vlastně celá jiná. Vydáme se s ní ke skotskému jezeru Loch Ness, kde žije záhadný živočich, který se údajně občas vynořuje a první zmíňky o něm, jsou již ze sedmého století. Od té doby bylo hlášeno nesčetné množství pozorování, bylo podniknuto mnoho výzkumů a nespočet fotografů se tuto potvoru snažilo zachytit na svůj fotoaparát. Vy se stáváte právě jedním z těchto fotografů. Kolem jezera se toho děje mnoho, ovšem jen občas se tu objeví a rychle zmizí lochneska a vy máte za úkol ji zachytit pomocí svého fotoaparátu, za to máte body. Za vyfocení čehokoliv jiného je ztrácíte - ve hře se ovšem Často stane, že se vám to povede, to třeba když turista projede po jezeže ve člunu ve tvaru lochnesky.
Gameska je hrozně hezky vyvedena, plná všemožných animovaných překvapení, je humorně pojatá (např. lochenska kterou fotíte válí sudy nebo se odněkud vynoří alkoholik s flaškou) a po grafické stránce tato hra také nedělá lochnesce ostudu.
Zkuste tedy Loch Zot Mysteries, určitě se vám bude líbit.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

73 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Moror | 17.04.08 v 21:46

byla původně zpracovaná tak, že se v zaměřovacím poli střílelo z pušky. Takže to předělali na fotoaparát?


galerie

Loch Zot Mysteries Loch Zot Mysteries Loch Zot Mysteries Loch Zot Mysteries Loch Zot Mysteries

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce