recenze

In Cubation

In Cubation

Pokud chcete na vlastní kůži zažít, jaké to je, být zavřený v obrovském labyrintu místností ve tvaru kostky, je dnešní hra určena právě vám. Ovšem pozor, dostat se ven nebude rozhodně žádná legrace.
Začínáte uzavřeni v kostce, nevíte nic ani o sobě, ani o tom, kdo a proč vás do ní zavřel. Váš cíl je však jasný, za každou cenu se dostat ven. Každá vyřešená hádanka vás posune blíže k odhalení, kdo jste a proč jste se ocitl právě tady. O tom, že to nebude jednoduché, snad ani nemá cenu se nějak více zmiňovat. Čeká na vás opravdové kvantum velice propracovaných hádanek, některé jsou v pohodě, ale jiné jsou naopak velice obtížné. Tahle hra rozhodně není pro hráče toužící po jednoduché a rychlé zábavě, u které prostě vypnou a nemusí přemýšlet. Vzhledem k obtížnosti některých hádanek a celkové rozsáhlosti mohu s klidem prohlásit, že na pokoření tohoto na poli freewarových adventur impozantního díla vám nebude stačit jedno odpoledne, a možná že ani ne jeden víkend.

Vyzdvihnout musím opravdu kvalitní grafiku vyvedenou ve třech rozměrech, dění ve hře sledujete z vlastních očí, pohyb je pak řešen krokově. Na pozadí tiše hraje lehce depresivní, ale atmosférická hudba, zvukové efekty jsou pak skutečně vydařené, takže když otočíte ventilem na trubce, tak skutečně uslyšíte charakteristický zvuk otáčejícího se ventilu. Nebýt skutečně vysoké obtížnosti, nebál bych se hru doporučit masám, takto ovšem zůstane zajímavá pouze pro skutečné adventuristy, a to je rozhodně škoda.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

misha | 02.09.07 v 14:50

tak to nejsi sám - je to fakt pekelný

ladroll | 01.09.07 v 18:42

Sakra ty hádanky jsou až sakra těžký. Nemůžu za živího boha přijít na systém hádanky: barvi písmena čísla tvary. Pochopil ho někdo?

Skoda | 31.08.07 v 16:47

...ze mi to nejde stahnout:(

Misha | 31.08.07 v 12:55

Teda to je mazec hra, už jste ji někdo dohrál?

Alishka | 30.08.07 v 22:59

dobre. dekuji za odpoved.

Marian | 30.08.07 v 14:59

Klidně ho stáhni a klikni na něj. MSI soubor je soubor instalační jako EXE.

Alishka | 30.08.07 v 14:45

co to je za soubor? s koncovkou msi. proc to neni v raru? A ma cenu to stahovat?


galerie

In Cubation In Cubation In Cubation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce