recenze

SUBsurface

SUBsurface

Ponorka nebo vesmírný koráb? Kdoví, těžko dát v SUBsurface člověku nějakou podobnou záruku. Jisté ale je, že se hříčka pana Clarka pyšní špičkovou grafikou, tradičním levelovacím systémem a nadprůměrnou hratelností.
Abych pravdu řek, nevím co dále o systému napsat. Všechno je zhruba tak jak má a jak už ve scrollovacích space shooterech (byť je dnes hlavní "hrdinkou" ponorka) bývá. K dispozici tedy dostanete zástup nepřátel, nějaký ten kanón a levelovací systém (nebo nějaký ten cheat, žeano...), který má na váš kanón čas od času rozhodující vliv. Ač je samotná hratelnost velmi solidní a nadprůměrná, rozhodujícím jazýčkem na vahách bude u 90% populace grafická stránka.

Ano, o tu jde dnes především. SUBsurface totiž běží za pomoci nejnovějších technologií, což vám na jedné straně přinese velice efektní střílení a zabíjení, to ano, ale na straně druhé nehezky potrápí vaši videokartu. Nevím přesně, jestli je hra defaultně pomalejšího rázu, nebo je pro ni GeForce FX 5200 málo, ale pravé ořechové to nebylo, to tedy ne. :)

Dnešní hru bych doporučil všem - tedy jak grafickým labužníkům, tak i zarytým fandům nesmrtelného žánru. A pokud jsem vás náhodou nepřesvědčil, vždycky můžete sáhnout po něčem jako je Lethal Judgement 3. Každopádně přeji příjemnou zábavu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

ffhh | 28.07.06 v 14:15

je to good

Radek Tomášek | 11.05.06 v 22:28

Tak je u nas takovym nepsanym pravidlem, ze se snazime vybirat jen ty kvalitnejsi kousky, ovsem i tak nikdo nemuze nikoho nutit, aby nejake hre dal urcity pocet procent nebo jakou hru si vybral k recenzi. To zalezi hlavne na subjektivnim dojmu. Kdyz se nekomu hra libi, neni duvod ji hazet klacky pod nohy v podobe nizkeho hodnoceni..Ty sam, Triple T, jak soudim podle tvych reakci, bys nekterym hram naparil mnohdy vetsi hodnoceni nez se vyskytuje pod recenzi.

Ne kazdemu se ale ta hra libi natolik, ze by ji dal stejne jako ty...Me se treba libi rychlovky a taky se mnohdy setkavam z roporuplnymi reakcemi. :)

Triple T | 11.05.06 v 18:20

To bych nahodou docela uvital, treba by se pak konecne daly podle ciselneho hodnoceni rozlisit skutecne spickove hry od tech ostatnich. Takhle dostava vetsina her hodnoceni od 70 do 89 procent (dneska je na indexu pouze jedna hra s hodnocenim mimo tento rozsah).
Mimochodem v tomhle intervalu se utopily i takove kousky, jako je Soldat, Cave Story, N nebo Marshmallow Duel.

Marek Fišer | 11.05.06 v 16:52

no jo, ale uvědomuješ si, že to by tu potom nevycházelo nad 65% skoro nic? :)

Lokutus | 10.05.06 v 22:23

Na 3000+/256/128 se to sem tam zacukalo...:-(. Což o to, grafika slušná, ale tohle to už bylo 1000 krát!
Hodnocení bych si představolal kolem 55-65%, protože vás to bude bavit asi 15 minut...:-/!!!


galerie

SUBsurface SUBsurface SUBsurface SUBsurface