recenze

Harmony

Harmony

Dnes vám přinášíme hru, která je inspirována 3D střílečkami z konce minulého století. A to jedněmi z nejoblíbenějších, jako byl DOOM nebo Duke Nukem. Chodby plné monster, vojáků a zavřených dveří, ke kterým se ne úplně snadno hledá ten správný klíč.
Vy přesto vstupte a pobijte všechny v blízkém i dalekém okolí. Na první práci a výstřely nebudete čekat dlouho.

Hra je vystavena na enginu ZDoom, což už něco o vizuální stránce hry může napovědět. A ono to tak skutečně vypadá. Od první rozplizlé obrazovky v úvodu přes nepřátele až po dusání v temných chodbách bude atmosféra klasického DOOMu. Ovládáte slečnu Harmony, která si ve spletitém komplexu musí probojovat svou vlastní cestičku skrze mnohé příšery různých stupňů odolnosti. Všechno ve jménu dobra samozřejmě a nastolení vesmírné rovnováhy (nebo...něco podobného :-)). Také zbraní je hned několik druhů a likvidace s nimi je zábavná, ale i nebezpečná. Příkladem budiž nebezpečně vybuchující granáty. Jedno z největších klišé her je hledání a sbírání klíčů k aktivaci a otevření dveří. Nechybí ani zde, ale buďme tolerantní. Co jiného by vám kromě příšerek stálo v cestě?

Ovládání je v praxi velice přijemné. Myš a směrové klávesy zajišťují pohyb. Současně levá packa slouží ke střelbě a kolečko ke změně zbraní. Dveře otevře mezerník a plavání, skrčení, skok tu nejsou. Takže vesele do hraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

tank001 | 23.11.09 v 14:59

Všechno jsem prošel venku taky ale nemohu se dostat na tu loď a protější břeh?? Je tam nějaký fígl Pomocte díky


galerie

Harmony Harmony Harmony Harmony Harmony