recenze

Blazing Wings - A Wings Of Death Remake

Blazing Wings - A Wings Of Death Remake

Kdekdo by si mohl myslet, že na zádech draka bude pustošení cizích prostor velice jednoduché. To by vám však v cestě nesměly stát nekonečné houfy nepřátel. Navíc ani s tím drakem to nebude tak horké, když se z něho záhy stane malinkatý netopýr, nebo dokonce vážka.
Ať už drak, nebo malá potvůrka, každý musí bojovat tak, jak umí.

V každé z osmi úrovní se budete potýkat s tím, abyste dokázali na zvířecím dopravním prostředku účinně čelit všem těm střelám, nebezpečí a nepřátelům, kteří se kolem vás noří ze všech stran. Každý zásah sebere vaši životní energii, ale nebojte se. Z mnoha různých bonusů si vaše životy vezmete zpět. Také se nebojte sbírat ostatní vylepšení S jejich pomocí se můžete přetransformovat na úplně jiné zvíře, což je docela osvěžující prvek ve hře, neboť každý z živočichů má jiné střelecké dovednosti. Tak nač čekáte? Vzhůru k výšinám.

Je to svižná střílečka, ovšem celkově nepřináší nic nového. Jakmile si vyzkoušíte všechny zvířecí podoby, zbude z této gamesky průměrný titul. Určitě ale stojí za to tento remake vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

jurcatko

jurcatko | 26.02.15 v 17:50

nejde stáhnout


galerie

Blazing Wings - A Wings Of Death Remake Blazing Wings - A Wings Of Death Remake Blazing Wings - A Wings Of Death Remake Blazing Wings - A Wings Of Death Remake