recenze

Apromix

Apromix

Česká vesmírná střílečka, která nabízí jak řadu nepřátel, tak měnící se prostředí, animované intro, spoustu zábavy, akci a vlastně vše, co má správná vesmírná střílečka mít. Kdo si ještě pamatujete na podobné hry z osmibitů, tak tohleto rozhodně vyzkoušejte.
Tak tohle byla na svou dobu opravdu povedená česká gameska. Vznikla někdy v polovině devadesátých let a jejím autorem je Ladislav Tomaštík, autor řady vyvedených českých volně šiřitelných gamesek jak pro Dos, tak pro Windows.
Tentokrát se jedná o vesmírnou střílečku ve stylu osmibitových gamesek a vaším úkolem nebude nic jiného než ovládat vesmírné plavidlo a s ním ničit všechny nástrahy, které se vám postaví do cesty - tedy všechny nepřátelská plavidla, vesmírné lodě a nepřátelské objekty.
Určitě vás potěší na svou dobu u freewarovek nevídané animované intro i měnící se pozadí, nepřátelé a příjemná grafika připomínající staré dobré, ale již zašlé časy osmibitových zařízení.
Kdo jste v srdci nostalgici, nebo máte-li radi jednoduché, ale zábavné hry. Tak vás jistě pobaví mnou zde nyní představovaná hra Apromix. Zkuste si ji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.07.17 v 22:01

tak to vypadá hravě


galerie

Apromix Apromix Apromix Apromix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce