recenze

Got Moo

Got Moo

Uveřejňování svých děl na Experimental Gameplay si žádá experimentální přístup. Platí to všechno do puntíku i o Got Moo? Těžko říct. Hru s motivy navzájem se požírajících krav jsme tady ale neměli již notně dlouho.
Takže, co z experimentálních vývojářů vypadlo tentokrát? S nadsázkou lze říct, že kravská variace na "podmořské požíračky" á la Sharko nebo superkouzelné Feeding Frenzy, kde je třeba probít se od nejmenšího telátka až ke krávě takových rozměrů, že na ní rozeznáte každičký pixel těla. Samozřejmě, až se její velikost začne nebezpečně blížit kapacitě ohrady, hra vašemu řádění utne a vše začne nanovo, pouze trochu komplikovaněji... Což je právě důvodem, proč je tahle jinak povedená minihra neuvěřitelně stereotypní.

Jak zvuky, tak grafika Got Moo se nese v humornému duchu a až na drobné výstřelky k ní nemám větších výhrad. DirectX 9 efektů a podobně se samozřejmě nedočkáte, na to je třeba brát ohled už od začátku.

Suma sumárum, Got Moo je další z nekonečné fronty her, které se vás snaží krátkodobě zabavit. Jste-li tedy rozpoloženi v podobné náladě, stahujte, možná se vám ty stračeny nakonec budou líbit. Dlouhodobě má však šanci zaujmout snad jen totálně znuděné jedince nebo mladé, zapálené agrárníky.

Búú...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

kuba | 03.07.06 v 19:58

blb je her

kuba | 03.07.06 v 19:57

fsssfsdfds


galerie

Got Moo Got Moo Got Moo