recenze

War of the Penguins

War of the Penguins

FPSka s potrhlými, notně agresivními, navzájem se kropícími tučňáky? A ještě tomu v multiplayerovém provedení? Proč ne. Po delší odmlce je tady hra, která se rozhodla shodit hřebínek Alien Areně, multiplayerové královně mezi freewarovkami.
Jistě si někteří stále živě vzpomínáte na začátky síťového hraní - Praotec Doom přinesl třetí rozměr, Quake 3 Arena přidala fyziku a rychlost, Counter-Strike taktiku, AvP "zvířátka". S trochou nadsázky se dá říct, že War of the Penguins - Tučňáčí války - koncept "ávépéčka" zdařile upgradují o další živočišný druh. Čtyři klany tučňáku totiž pravděpodobně žily po staletí v míru a vzájemném souladu, stalo se ale něco, co je přinutilo stát se futuristickou obdobou Monteků a Kapuletů. War of the Penguins je určen až pro čtyři hráče s klávesnicí / joystickem (pro podrobný popis ovládání doporučuji navštívit homepage).

Co dodat? War of the Penguins sice očividně kopírují několik her hned z několika žánrů, v žádném případě neoplývají dokonalými texturami, ... ale je to velikostí malé, je to krásně barevné, je to velikostí zanedbatelné, je to originální, je to zábavné. A je to zadarminko.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Croser | 15.10.06 v 18:54

ja bych si pral new PC






















artman | 09.09.06 v 16:37

A co by sis tak pral? :)

Samotář | 09.09.06 v 05:35

A pro me tu zase nic neni,ja uz si zvykam. Jste proti me vsichni zaujati snad, beeee :)))


galerie

War of the Penguins War of the Penguins War of the Penguins War of the Penguins

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce