recenze

LastDimension

LastDimension

Čistokrevná střílečka plná různých efektů v zajímavých futuristických prostředích. Hromady nepřátel, dobré zpracování a propracované ovládání. Tohle všechno najdete ve vesmírné střílečce LastDimension.
Japonci dělají dobré a kvalitní hry. Obzvláště se jim daří různé mlátičky a bojové hry. Jednou z těch možná nejpovedenějších je Little Fighter 2 - opravdu výtečná bojová hra. LastDimension je akční hrou principielně klasického střihu, ale zpracováním originální a inovativní.

Za pozornost stojí už grafika. Modely sice nejsou nikterak dvakrát propracované, ale efekty výbuchů, střel apod. jsou opravdu pěkné. Navíc jsou k dispozici dvě prostředí. V prvním je kulisou jakési město plné mrakodrapů, druhé je pak zcela abstraktní, velice zajímavý prostor.

Ovládání je zvoleno tak, že se svou bojovou loď máte zadní částí stále "přilepenou" na monitoru, ale dostran i nahoru a dolů s ní lze hýbat naprasto neomezeně. K romu navíc při podržení klávesy Shift můžete měnit úhel a z jediného místa tak vykrýt celou obrazovku.

Krom toho si můžete vybrat jednu ze dvou lodí, z nichž každá má svoje unikátní zbraně. Obě mají štíty. Jedna je pak vybavena něčím jako kulomet - spousta malých střel, druhá má v arzenálu těžší, ale i těžkopádnější kalibr. Více posuďte ze screenshotů...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

LastDimension LastDimension LastDimension

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce