recenze

Atomic Tanks

Atomic Tanks

Atomic Tanks je výborná hra ve stylu Scorched Earth od Thomas Hudson, která zejména za stavu "mám v baráku mrtě lidí" nabírá pořádné grády. Takže pokud jste tvor oblíbený a společenský, určitě si hned jednu nebo dvě podobné tank párty v teple svého domova uspořádejte.
V zásadě se ve freewarových vodách rodí dvě velké skupiny her s tanky - tahově strategické, jako je dnes recenzovaná hra, a shora viděné, arkádové, které spatřily svět už pěkně dávno kdesi na Nintendech. Princip hry je prostý - zadupat svého protivníka do země ne hbitými prsty nebo ostrým zrakem, nýbrž kvalitní matematikou a pokročilým prediktivním odhadem. Dá se říct, že si Thomas Hudson vzal z desítek předešlých variací to nejlepší a krom nelítostné akce se dočkáme i menšího obchodního systému. Ten je sice bezesporu fajnovým oživením, nicméně často přispívá k jisté nevyrovnanosti hry, což zvláště v případě výše zmíněné domácí "tank party" trošinku zabolí, když jeden z hráčů dobře odstartuje a vesele si nakupuje třeba vysoce destruktivní atomové hlavice.

Jinak není Atomic Tanks co vytknout - graficky hra bez problému splňuje pomyslnou normu a dost možná se časem stane vyhledávanou právě pro svůj dost vypečený multiplayer.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jaroslav | 17.03.24 v 13:31

Hledáte legitimní a důvěryhodný finanční věřitel? Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi nízkými ročními úrokovými sazbami již od 2 % za jeden rok až 50 let splácení kdekoli na světě. Nabízíme půjčky v rozmezí od 5 000 do 100 milionů eur. Naše půjčky jsou dobře pojištěny pro maximální bezpečnost je naší prioritou. Ztrácíte v noci spánek a děláte si starosti, jak získat legitimního věřitele? Okusuješ si nehty? Místo toho, abychom vás bili, kontaktujte nyní Hana Loan house (Loan Services), specialisty, kteří pomáhají zastavit půjčky se špatnou úvěrovou historií, abyste našli řešení, že naším posláním je vítězství. E-mail: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com

PETR ZUZANEK | 17.03.24 v 03:29

100% zaručená svěřenecká půjčka ( Petrzuzanek3@gmail.com ) Poskytujeme vám půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší v závislosti na požadované částce a době splatnosti. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se 2%. Vyberete si částku a dobu, která nejlépe vyhovuje vaší situaci. Díky osobní půjčce si můžete půjčit částku od 30 000 do 50 000 000 Kč na období 12 až 240 měsíců. - Finanční pomoc, - Půjčka okamžitě, - Nebankovní půjčka, kontaktujte E-mail: Petrzuzanek3@gmail.com

Azrael | 26.05.07 v 22:29

Vyzera to ako vygrcany Scorched earth za kazdu cenu snaziaci sa byt farebny a s efektami.


galerie

Atomic Tanks Atomic Tanks Atomic Tanks Atomic Tanks