recenze

Gladiator Death Match Arena

Gladiator Death Match Arena

Novodobé gladiátory jsme zde v herní formě již měli několikrát, přiznám se vám, že mnoho z nich jsem bohužel ještě neměl tu čest vyzkoušet. Nedávno se mi dostal do rukou právě Gladiator Death Match Arena a musím říci, že jsem se opravdu skvěle bavil.
Titul jsem navíc bez větších problémů dohrál od začátku do konce. Tedy, problémy byly, konkrétně v posledním levelu, kdy na mě útočili opravdu nechutně velcí bossové, ale při důkladné přípravě nejde o nic, co by vás mohlo zaskočit. Celý koncept je vytvořen tak, abyste se před každým levelem důkladně nachystali a poté se pustili do akce. Příprava spočívá tak, že si vyberete jednu střelnou a jednu nestřelnou zbraň (výběr je vcelku slušný), doplníte munici, odkliknete několik formálních věcí a pustíte se do akce. Tam půjde o to, pozabíjet veškeré nepřátele a v závěru sebrat helmu pro vítěze. Za každého zabitého oponenta pak získáte nějaké peníze k dobru, za které pak můžete provádět další nákupy. Úrovní je několik a jak jsem již říkal, vše bude probíhat bez problémů s výjimkou posledního levelu, kdy proti vám nastoupí opravdu tuzí nepřátelé. Ale nic není nepřekonatelné a o titulu Gladiator Death Match Arena to platí dvojnásob.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

VÍTEK MATÍSEK | 15.03.08 v 10:15

trošku horší grafika než má wolf team

Denis | 29.12.07 v 21:54

Jo jeto male parametri PIII 128 MB RAM ale na nic ta ramka

Denis | 29.12.07 v 21:52

No jo ale rad bych si to zahral s kamaradama.

Denis | 29.12.07 v 21:51

chtel bych vám pripomenout ze ta hra vipada dobre, ale chybu to ma velkou.Chyba je neni Multiplayer a je to od Radka Tamaše. Ten dela na skoro nic hry.:D:D:D :) Dekuji mam 10 let

artman | 02.12.07 v 15:48

Volíš silná slova, já však tímto tónem s tebou mluvit nebudu...

V prvé řadě předpokládám, že když si psal komentář, si celou hru měl už dohranou... Jistě tak víš, že AI je zde celkově nic moc a člověk tak nemá problém hru dohrát prakticky za hodinku... Což není moc, ale pojďme k dalším bodům.

Je mi jasné, že každá hra nemůže mít multiplayer.. V tomhle případě by se ale sakra hodil, byla by to skvělá přidaná hodnota... K tomu, proč jsem to tam napsal, mě vědly další okolnosti, jako poměrně rozlehlé arény, apod... A také jsem si nevšiml, že bych tím hře nějak výrazně ublížil, poznamenal jsem to jen ve dvouch slovech a hodnocení je myslím i tak více než obstojné..

Mohl jsem také absenci multiplayeru psát v každé větě a vložit hodnocení třeba 30%... Na tom by se už myslím dalo polemizovat, ale takto skutečně nejde o nic závažného....

Ko3 | 02.12.07 v 14:23

a to tě m.r.d.á., že chybí multiplayer? Tragéde, každá hra přece nepotřebuje mltplr. Ale když kvůli tomu musíš nějakou hru shazovat, tak je to fakt malinko stupidní.


galerie

Gladiator Death Match Arena Gladiator Death Match Arena Gladiator Death Match Arena

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce