recenze

Infectionarium

Infectionarium

I když v realitě je chytit virus záležitost velmi nepříjemná, v Infectionarium bude situace zcela jiná. Už jenom proto, že vy sami bude tím virem a prakticky po celou dobu se budete snažit infikovat silnější soupeře a pak využít jejich vlastností. Boj může začít.
Jen jen málo her jako Infectionarium. Pokud jste hardcore hráči, pravděpodobně najdete i v našem archívu podobné kousky, nicméně je jistě budete schopni spočítat na prstech jedné ruky. Proto zanechám těchto řečí a raději se vám rovnou pokusím nastínit, oč vlastně v této gamesce běží. Je to totiž velmi jednoduché.

Ocitáte se na malé hrací ploše, tak malé, že prakticky nebudete mít problém dohlédnout na libovolnou její stranu. Co se ovšem odehraje uvnitř, to už tak zanedbatelné není. Jak již bylo zmíněno výše, ovládáte virus, formu organismu, která je ovšem téměř úplně bezbranná. Jenže co dělat v situace, kdy na vás začnou útočit cizí organické jednotky, kterým nebude dělat problém vás vyhladit. Vy naštěstí umíte jednu věc, kterou vám ostatní mohou závidět. V podstatě vám nedělá problém napadnout cizí organismus a plně nad ním převzít kontrolu. Tak jako to například dělali Goa'uldi v kultovní Hvězdné bráně. Jakmile převezmete kontrolu nad nepřítelem, nebude pro vás problém zlikvidovat všechny, kteří jsou kolem.

Pozor ovšem musíte dávat na jednu věc, samozřejmě jste v cizím těle také dosti zranitelní a pokud bude váš nový hostitel zničen, nejenže nad ním ztratíte kontrolu, ale jakožto volně se pohybující parazit se stanete ještě více zranitelní než kdykoliv dříve. Musíte se tak dostat do relativního bezpečí, najít si novou kořist a opět se pustit do práce. Pokud se vám tohle nepodaří, tak se bohužel bude blížit nemilosrdný konec hry. A to jistě nechcete dopustit. Takže příjemnou zábavu.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Infectionarium Infectionarium Infectionarium Infectionarium Infectionarium

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce