recenze

One More Time!

One More Time!

Není lepší se u hry pěkně odrelaxovat, než se u ní bát? Strachovat se o ten jediný poslední život, o to, že se váš výsledek nezapíše do highscore, že se vaše pozice neuloží a že zemřete dříve, než ukořistíte záchytný bod v podobě checkpointu. Inu, hraní může být mnohdy stresující záležitost.
Dnes k vám přichází titul, kde počet životů nehraje roli, kde vstáváte z popela jako bájný pták fénix, kde… si jednoduše s chutí zahrajete.

Jedná se, z mého pohledu, o velmi návykovou hříčku. Ponoříte se do pěti prostředí, v nichž máte za úkol sesbírat všechny zlaté mince. Každý větší celek, do něhož vstoupíte, je rozdělen na devět částí a v každé z nich se s jakýmsi titěrným hrdinou pokoušíte ukořistit mince. Jejich zisk je zpočátku až trapně jednoduchý, ovšem s přibývajícím časem se zvyšuje počet zlotřilých nepřátel zabraňujících vám rychlé ukončení. Často své působení skončíte po třech vteřinách, naštěstí vzápětí následuje další pokus, a tak záhy opět vesele poskakujete ze stěny na stěnu. Pakliže projdete všech devět stádií, u úrovně se započte celkové skóre. Zvolit si smíte hned kterýkoli terén, ale lepší bude začít od toho nejjednoduššího. Ostatní se pak liší členitostí terénu a především počtem mincí.

Nemusíte se tady ničeho bát. Jakýkoli neúspěch je předem zapomenut. Ale obávám se, že vás hra nepustí, dokud nedosáhnete určité seberealizace.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

One More Time! One More Time! One More Time!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce