recenze

Doom Forge

Doom Forge

Vytvořte si postavu válečníka a vtrhněte do arény soubojů, vylepšujte váš charakter a dojde i na questy a crafting. RPG s dost bohatou náplní na vás čeká.
Ocitáte se ve válečnické aréně, kde se počítá jen vítězství. Povedená hra s animacemi ve 3D grafice, s RPG prvky a spoustou soubojů.
Jednotlivé oblasti, které vám hra nabízí a budete je zkoumat, jsou poměrně bohaté. Jednou z těch nejdůležitějších jsou boje. V aréně si můžete vybrat vždy jednoho ze tří soupeřů, dále se můžete pustit do týmového nebo live duelu.
V prvním případě vybíráte z trojice vybraných soupeřů, o kterých máte informace ohledně dosaženého levelu, a také podle oblečků lze usuzovat, že to nebude nazdárek. V dalším bojovém módu „Skirmish“ se vytvoří dva týmy, jejichž členové proti sobě vzájemně zápasí v sérii tří duelů. A nakonec „Live duel“. Pokud jde o samotný průběh bojů, jsou vedeny ve 3D animaci, byť omezené na základní pohyby a žádné realistické orgie to tedy také nejsou. Boj probíhá automaticky, ale existuje tu pár fintiček, jak si pomoci. V první řadě tu máte speciální útoky. Na ty získáváte energii předchozími údery a je na vás kdy a jak útoky využijete. Do způsobu boje velmi rychle prohlédnete. Jednak vás hra nabízí hinty a docela se vyplatí je číst, jednak tu není ubývající energie a v počtu absolvování bitev vás nic nelimituje.

Za vítězství získáváte peníze a zkušenosti. Nutno podotknout, že je dobře vybírat soupeře s rozmyslem. Progres je tu neskutečně pomalý a ani s penězi to není nejslavnější. Chce to docela soustavné hraní a hlavně vyhrávat. Na příklad za pět výher v řadě shrábnete příjemný bonus, na druhé straně postup na vyšší level vyžaduje už zezačátku 40, respektive 80 výher! Inu, ještěže není třeba čekat na energii.

Za peníze a zkušenosti nakupujete a získáváte nové zbraně, kusy brnění a vůbec výbavu, která zvyšuje vaše atributy. Vlastnosti válečníka vylepšujete po dosažení nového levelu, ale nechybí ani upgrade. Také je třeba čas od času za malý peníz opravit zbroj stávající. Složka nákupů a vylepšování hrdiny je standardní záležitost. Jen v tomto případě trvá na můj vkus poněkud déle.

Ve hře je toho mnohem více, i když ostatní věci stojí už trochu v pozadí. Je tu například crafting věcí. Plnění misí za další peníze nebo questy, kterých se můžete zúčastnit s určitým počtem přátel.

Nechybí samozřejmě mikroplatby. Můžete narazit na týpka o stejném levelu, který vás naprosto rozseká, protože si jednoduše zaplatil. S tím ale těžko něco dělat. Celkově je to poměrně zajímavá záležitost pro vaši zábavu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge Doom Forge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce