recenze

Forted

Forted

Forted je klasická gameska s klasickým námětem. Vy máte pevnost (dělostřelecký bunkr), vy jste král! Na vaši tvrz se ale snaží neustále kdosi útočit, naštěstí máte prostředky k tomu, abyste vše efektivně odrazili. Troufáte si?
Zpočátku bude tradičně vše pomalé a jistě si velice často budete říkat, že na takové obraně přece není nic těžkého. S přibývajícími útoky se ale pravděpodobně váš postoj k věci změní, neboť se budete muset setsakramentsky ohánět. Naštěstí vaše „tvrz“ není žádný přístřešek, pod kterým si lze schovat například hrábě, nýbrž pravá a nefalšovaná dělostřelecká baterie, jež je schopna čelit útoku i ze vzduchu (opravdu tomu budete čelit).

Nevýhodu spatřuji v tom, že na vás skutečně útočí ze všech stran (ve většině podobných her je pevnost v krajní části obrazovky a nepřátelé jdou k vám pěkně v řadě za sebou). Na druhou stranu je to o zvyku a po pár hodinách hraní (nevím proč, ale u těchto gamesek vždycky ztvrdnu na hodně dlouho) si stejně jako já jistě řeknete, že to je vlastně fajn zlepšení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Forted Forted Forted