recenze

BloodsheD

BloodsheD

Rozzlobil vás někdo, pohádali jste se? Nevybíjejte si zlost na věcech, ale zahrajte si následující hru. Pozor všichni sadisti! Přichází hra plná násilí a prolité krve. Pokud ale nemáte násilí rádi, tak radši ani nečtěte dále, protože v této gamese vás nic jiného nečeká.
BloodsheD. Jak již název napovídá, tato hra nebude mírumilovnou arkádou. Budete řídit auto, ale žádné závody nečekejte…

Octnete se v ohraničené místnosti v lesklém, obrovském, černém, masivním autě a začnete přejíždět všechno, co uvidíte. Poškození auta se nemusíte bát, je v podstatě nezničitelné, ale nesmíte narazit do stěn místnosti, to je jediný způsob, jak můžete hru předčasně ukončit.

Máte jednu minutu času a během té se vrhnete do víru rychlosti a prudkých smyků, které budou přejíždět lidi. Ve hře se vyskytuje Combo – čím více lidí rychle přejedete, tím se vám násobí skóre, a tak můžete dosáhnout naprosto neočekávaných výsledků.

Grafika je na velmi slušné úrovni, hudební doprovod je sice jednoduchý, ale celkem chytlavý a hříčka hlavně nabízí vynikající hratelnost, kterou asi bohužel úplně nevyužijete, pokud nepatříte mezi násilníky. Na odreagování je ale hra opravdu skvělá ;-)

stáhnout hru
Incro

autor
/ Incro

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

BloodsheD BloodsheD BloodsheD BloodsheD

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce