recenze

Pirates of Monkey Island of the Caribbean

Pirates of Monkey Island of the Caribbean

Viděli jste film Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly? Tak to je pro vás následující gameska povinností. Vše je navíc v grafice ve stylu stařičké série Monkey Island a i přes poměrně jednoduchou obtížnost, jde o solidní kousek. Co více si přát?
Není tajemstvím, že ze všech herních žánrů mám nejraději adventury. Dnes už tedy hlavně ty freeware, ale dříve jsem neměl problém naplno se ponořit do takového Sam & Maxe či do prvních dílů legendární série Monkey Island. A právě o „opičím ostrově“ bude dnes ještě řeč. Jak jsem již v perexu zmínil, dnešní kousek je vlastně zpracován podle filmu Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly. Autoři ale očividně měli rádi i dobrodružství s Guybrushem Threepwoodem v hlavní roli, protože právě celé zpracování jakoby z oka vypadlo původním Monkey Islandům.

Pirates of Monkey Island of the Caribbean je ale na můj vkus příliš jednoduchou a přímočarou záležitostí. Možná to je také tím, že jsem fanoušek těchto her, a proto jsem vždy přesně věděl, co mám dělat. I přesto si ale nemyslím, že by „sváteční adventurista“ měl s dohráním nějaké větší problémy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Pirates of Monkey Island of the Caribbean Pirates of Monkey Island of the Caribbean Pirates of Monkey Island of the Caribbean

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce