recenze

Machines of Destruction

Machines of Destruction

Dynamická akce plná napětí a zvratů. Tak to je jen ve stručnosti obsah následující gamesky, jež vzešla z rukou společnosti Fallen Angel Industries. Minimální záruka kvality je tedy zaručena. Více prozradí ale až naše recenze.
V poslední době se stává tradicí, že nové hry, ať už se jedná o komerčky nebo freewarovky, ve svých útrobách mají ukořeněné prvky, které se osvědčily u mnoha starších her. Dneska bude řeč o Death Rally. Pokud jste se s tímhle kouskem nikdy nesetkali, pak vězte, že se jednalo o velmi zajímavé závody, kde vítězství znamenalo prakticky vše. Ne vždy šlo ovšem této pozice dosáhnout cestou fair-play. Pro vítězství jste museli často překročit hranici zákona, a to díky využívaní speciálních bonusů a jiných dalších vychytávek, které v nejlepším případě dokázaly paralyzovat soupeře. Death Rally jsem samozřejmě nezmiňoval jen tak, aby řeč nestála. Machines of Destruction má totiž s tímto titulem velmi mnoho společného.

Opět totiž půjde o to, vydržet co možná nejdéle to jen půjde. K dispozici vám budou hned tři zajímavé módy. Než si ale přiblížíme další informace, bylo by myslím vhodné zdůraznit, že následující gameska je primárně určená pro multiplayer klání. Možností je v tomto ohledu velmi mnoho. Pro příznivce multiplayeru u 1 PC mám bohužel špatnou zprávu. Tato možnost ve hře není. Pokud ale neseženete vhodného soupeře, nemusíte být smutní. K dispozici jsou BOTi, které můžete najednou aktivovat až tři, a i když se živým protivníkům nevyrovnají, rozhodně jejich přítomnost potěší. Než se ale uskuteční samotné klání, musíte si nakoupit výbavu. Důležité jsou samozřejmě zbraně a štíty. Ať už si vyberete kterýkoliv ze tří módů, pokaždé bere vítězství ten, kdo bude nejzdatnější a bude se umět nejlépe ohánět. Když už jsme nakousli herní módy, pak bychom si o nich měli něco říci. Jejich nabídka je klasická. Počítat můžete s deathmatchem, závodem a pak se speciální verzi fotbalu, kde je důležité vpravit speciální železný míč do branky a jak jistě tušíte, jednoduché to v žádném případě nebude. Veškeré detaily si můžete sami specifikovat v přehledném menu. V tomhle ohledu bych jen rád dodal, že základním prostředkem jsou peníze. Čím více jich budete mít, tím více neohroženě se můžete cítit. Jak bývá u her od FAIND zvykem, technické zpracování je na poměrně solidní úrovni.

Machines of Destruction jsou jednoduše gameskou, jež nabízí poměrně hodně možností, které využijete především v multiplayeru. Pokud máte tedy tento typ her rádi a seženete-li si dostatek soupeřů, pak je pro vás stažení příjemnou povinností. V opačném případě se ale porozhlédněte po něčem jiném, protože vás hra s největší pravděpodobností velmi rychle omrzí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Machines of Destruction Machines of Destruction Machines of Destruction Machines of Destruction

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce