recenze

Nitronic Rush

Nitronic Rush

Prostě paráda! Po zahrání tohoto kousku se může jít KITT Knight Ridera klidně zahrabat. Toto auto skáče, dělá triky a dokonce i regulérně létá. Tak trochu jiné závody, u kterých se královsky zabavíte a budete koukat, co se to kolem vás děje.
Neonový auťák v dobře vypadajícím neonovém prostředí se nebude ani tak prohánět po trati jako spíš po překážkové dráze. A místy nebude ani tak jezdit jako spíš létat a plachtit vzduchem.
Ovládáte totiž vozidlo, které si razí cestu skrze nejrůznější překážky. Ať už je čekáte nebo nikoli, cesta k jejich překonání je kromě kličkování a skoků také let. Výborná věc, která umí zachránit i špatně udělaný jump, ale chce to postřeh. Tempo je totiž hodně rychlé a všechna ta světýlka se kolem vás jen míhají. Díky tomu a překvapivým situacím ani nepostřehnete lehkou lineárnost trati a přesto jsou tu místy fáze, kdy si lze vybrat cestu.
K dispozici je základní story mód, který vám po dokončení odemkne druhý vůz, a halda dalších sad levelů pro dosti otrlé a zručné hráče. Pecka, pecka, PECKA!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 21.11.16 v 00:49

Zajímavá hra.

Kacirek_Donald | 15.11.11 v 00:48

Ach ty Digipeny... přikládám omluvu a link ke stažení z oficiálních stránek: http://nitronic-rush.com/download-game/


galerie

Nitronic Rush Nitronic Rush Nitronic Rush Nitronic Rush Nitronic Rush Nitronic Rush