recenze

Artificial Life 3 - Tournament

Artificial Life 3 - Tournament

Precizní 3D smažba s názvem Artificial Life 3 - Tournament je tu dnes s námi. Je tu dnes s námi proto, protože se nám chce postarat o několik krásných chvil, které prožijeme v jejích nesmírných vesmírných chodbách, kde budeme chránit kůži svou proti oponentovi.
Mnohdy se mi stává při recenzi 3D akčních her typu Q3, že se příliš zahledím do grafiky a zaslepen tímto faktem pominu kvalitu na straně hratelnosti. Doufám, že dnes se mi toto nestane a že budete stejného názoru jako já.

Artificial Life 3 Tournament je na první pohled "žůžová" 3D pařba, která – i kdyby stála jen na grafice – přiláká jistojistě hafo hráčů různých věkových skupin i herní úrovně. Jenže ona nestojí jen na proklamovaném grafickém engine, ono se to dá i hrát, alespoň já to tak cítím. Pokud si proti sobě vypustíte do labyrintu bota, pak vězte, že v určitých chvílích jeho chování připomíná vcelku kvalitní PC AI. Uhýbá nám parchant jeden jen co ho zaměříme, zalézá za rohy či mizí v tunelech jen proto, aby se nám za zády (eventuálně z boku) vynořil u tělíčka a rozpálejíce svůj GUN do běla udělal nám z naší schránky tělní růžový karbanátek. Je jasné, že hra těchto záměrů i kvalit nemůže postrádat multiplayer, který obsahuje několik standardních nastavení.

Hru jsem pařil něco přes hodinku (jen proti botům) a i přes tuto relativně krátkou dobu se mé hráčské ego cítilo naplněno. Někteří z vás možná strhají můj názor na cucky, nicméně to je asi jediné, co se s tím dá dělat. Pařte a užívejte si! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 23.02.15 v 06:04

Nejdříve se rozhlédni, nepříteli do očí pohlédni, pak mu mezi oči dej a s úsměvem vyhrávej :)

Marian | 10.08.07 v 17:42

Evidentní chyba redaktora... Osobně ho zaškrtím, až ho potkám... :-)

merlinok | 09.08.07 v 16:31

jen by mně zajimalo vy pisete ze je to multiplayer a tam je prezkrtnutej tak proc to sem pisete ????

nostradamus | 13.06.07 v 10:59

Aj Vám, ďakujem za pomoc p.Marian a prajem pekný deň. S pozdravom...

Marian | 11.06.07 v 22:07

Odpověděl Vám kolega Shadee zde:
http://www.freegame.cz/game.php?id=7195

Marian | 11.06.07 v 21:43

To opravdu netuším, já jsem si tuto hru doposud nezahrál... Předhodím Vaši otázku redakci, snad Vám kolegové brzy odpoví. S pozdravem M.M.

nostradamus | 11.06.07 v 14:22

Mám problém s hrou LinCity-NG, hra má byť v češtine a však ja ju mám v Angl.jazyku. Je to nejaká chyba? Prosím Vás pán Melíšek o odpoveď.
Ďakujem. S pozdravom Boris Palúš.


galerie

Artificial Life 3 - Tournament Artificial Life 3 - Tournament Artificial Life 3 - Tournament Artificial Life 3 - Tournament Artificial Life 3 - Tournament