recenze

Dr. Newton The Brain Adventure

Dr. Newton The Brain Adventure

Otestujte váš mozek ve spoustě zábavných miniher. Postupně rostoucí obtížnost vás donutí procvičovat paměť, vizuální myšlení, postřeh, ale i rychlost.
Ve hře procházíte jednotlivé úrovně, v nichž musíte během časového limitu nahrát minimální požadované skóre. Zadání se vždy liší dle aktuální disciplíny. Narazíte zde jak na matematické úkoly, tak paměťové. Také si ale procvičíte prostorové myšlení a všechno navíc musíte dělat v rychlém tempu. Při malém počtu bodů ztratíte život a nepostoupíte dál. Motivace je tak velmi slušná. Navíc za každou obdrženou hvězdičku (dle bodů) získáte tikety na nákup nápovědy nebo pomůcky do dalšího levelu.
Nechybí obecné statistiky, které ukazují váš progres, ani tabulka na porovnání s přáteli či populací hrající tuto návykovou a parádní gamesu. Dlouhou hratelnost zajišťuje také variabilita zadání v nově odemykatelných minihrách. Zkrátka perfektní hra pro vás a váš mozek.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

hajzlos

hajzlos | 29.07.15 v 21:29

náročné na mozek


galerie

Dr. Newton The Brain Adventure Dr. Newton The Brain Adventure Dr. Newton The Brain Adventure Dr. Newton The Brain Adventure Dr. Newton The Brain Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce