recenze

Double V

Double V

3D akční bludišťovka, která by vás nechala v roli agenta plnit rozličné mise pro svého šéfa tu dlouho nebyla. Proto vám dnes přinášíme tuto hru, která svým vzhledem sice moc nezaujme, nabízí však po stáhnutí kvalitní zábavu na pár minut - pro někoho možná i hodin.
Stříleček není nikdy dost a když se to zmixuje s logikou a bludištěm, musí vám být jasné, že by to mohla být zábava. Na druhou stranu, pokud autor dostatečně splní představy hráčů o tom, co zábava je a co ne. Pohodlně se usaďte, začíná krátká pohádka o jedné hře se jménem Double V.

Stanete se agentem, kde je vaším úkolem - jako tomu bývá u mnohých podobných her, plni rozkazy svého šéfa. Ten to v této hře dělá pomocí počítače a tak máte za úkol prostřílet barely, najít všechny krystaly anebo se nenechat zavalit velkým míčkem.

Všechno tohle je až do této chvíle v pořádku a musím autorovi pochválit i 3D zpracování, které je opravdu hezké, plynulé i na slabších PC a hlavně jsou vidět krásně i detaily okolí. Problém však nastává u pohybu, protože narážet při každém pohybu dopředu nebo dozadu do zdí se mi zdá až moc trochu nereálné a přeci jen - mě osobně to vadilo dost.

Jak jsem ale již řekl, je to můj osobní postřeh a v hraní to v podstatě neomezuje (až budete zuřivostí mlátit do klávesnice - dáte mi jistě zapravdu :)). Každopádně, kdo má rád kvalitní bludišťovky anebo střílečky, kde se plní rozličné úkoly - rozhodně mu dnešní recenzovanou hříčku doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Firmar | 21.05.07 v 18:50

No já nevím proč ale když nemám save tak sem takvoej nesvůj davám moc velkej pozor ale když mám save tak litam a střilím a jen umírám a pak nadávám :-D

Marian | 21.05.07 v 16:12

... nebuď měkkej... save, takový přežitek... :-D

ban | 21.05.07 v 16:02

hmmmmmmm ja bych sav potřeboval-D


galerie

Double V Double V Double V

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce