recenze

S.O.S.

S.O.S.

Přežít co nejdéle, postřílet nějakého toho oponenta a dobře se pobavit. Tak to je jen skutečná část toho, co vás čeká v dnešní gameska. A hádejte, kdo ji má na svědomí? Není to samozřejmě nikdo jiný, než Digipen. Čtěte dále.
Každoročně, někdy v letních měsících, je pro každého redaktora svátek, protože studenti z institutu Digipen ve větší míře zveřejňují své projekty. A ani letos si zatím na nedostatek kvalitních titulů stěžovat nemůžeme. Jen si vzpomeňme na takový Pulse. S.O.S. však bude hlavně o přežití.

Tak schválně, kolik jsme tu měli titulů, kde bylo primárním úkolem pouze přežít? I když mi rukou prošlo velmi mnoho her, s výše popsaným námětem si jich vybavuji pouze několik. A každá z nich měla téměř shodný průběh jako právě dnešní kousek. S hrdinou se snažíte co možná nejdelší možnou dobu vzdorovat. Tím aktuálním hrdinou protentokrát bude sympatický robot. S ním se budete moci téměř libovolně procházet po jedné úrovni. Jistě však brzy poznáte, že si na vás brousí zuby jisté skupiny lidí. No a jak už to tak chodí, chcete-li splnit hlavní poslání hry a tedy udržet všechny šroubky pěkně pohromadě, měli byste začít co nejrychleji útočit. Vaše snažení bude samozřejmě řádně odměněno, ale to ostatně jistě moc dobře znáte. Výhodou je, že zde není jen jedna zbraň, ale váš arzenál může zdobit (byť třeba jen na krátkou dobu) hned několik zajímavých kousků. Po technické stránce pak není prakticky co vytknout, v tomhle holt DigiPen umí.

Kostky jsou tedy vrženy a je jen na vás, jak se k tomu všemu postavíte. Já vám za sebe přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce