recenze

Rolling Fury

Rolling Fury

Koulela se koulela malinká kulička, podaří se jí dokutálet k cíli? Vyzbrojte se rychlými reflexy, zlehka zapojte mozek a hlavně dejte nervy na své místo. Dnes pro vás totiž máme skvělý logický rychlík u kterého se pobaví celá rodina.
Ve hře ovládáte malou modrou kuličku a vaším úkolem je dokutálet se až k samotnému konci levelu. Cestou sbíráte tolik bodíků, kolik jen můžete. Na konci každé úrovně musíte vytlačit jádro z generátoru, což učiníte tak, že se rozkutálíte a vší silou do něj udeříte. Během vašeho koulení vás vyrušují všudypřítomné sloupky, jakmile do nich narazíte, začnete se odrážet od všeho možného, a ustát to není zrovna jednoduché. Dále vás budou obtěžovat kanóny, které se budou snažit vaši kuličku odstřelit mimo plošinky, čímž pro vás kutálení končí. Aby to ale nevyznělo vše tak negativisticky, jsou zde i plošky, které zvyšují vaši rychlost, jen musíte dát pozor, abyste to nepřehnali a nevyletěli z herní plochy. Ale pozor, na splnění tohoto banálního úkolu máte vyhrazen jen určitý čas, tak neotálejte dlouho.

Zpracování je vcelku hezké, hlavně co se grafiky týče. Rovněž nesmíme opomenout hrátky s fyzikou, kdy vše reaguje jako v reálném světě, takže když ve vysoké rychlosti narazíte do sloupku či stěny, začnete se odrážet a budete mít opravdu co dělat. Sečteno podtrženo tady máme další velice hezkou a dobře hratelnou logickou hříčku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Rolling Fury Rolling Fury Rolling Fury Rolling Fury Rolling Fury