recenze

Polygonz

Polygonz

Pěkně graficky zpracovaná hříčka na postřeh? Pěkný hudební doprovod a skvělá hratelnost, přitom s opravdu jednoduchým námětem? Polygonz splňuje všechna tato kritéria, pokud máte rádi postřehové hry, čtěte dále…
Jakmile hru spustíte, tak doporučuji zapnout Tutoriál, pokud umíte dobře anglicky. Díky tomu můžete krok po kroku snadno pochopit princip hry, ale pro jistotu se pokusím stručně vysvětlit o co jde.

Před vámi se objeví kruh z 6 objektů, s jedním uprostřed (pro dobrou představu doporučuji mrknout na některý ze screenů), se kterým budete moci manipulovat. Vaším úkolem je dostat střední objekt podle barvy na objekt poletující okolo se shodnou barvou. Za to dostáváte body, pokud se netrefíte, body se samozřejmě odečítají.

Na celou hru máte časový limit 2 minuty, a mimo jiné můžete sbírat spoustu různých bonusů, které vám mohou pomoci. Abyste si nemysleli, že to bude pořád nudné jako když začnete hrát, tak objekty se hýbají čím dál rychleji, nečekaně sebou trhají a je později o dost obtížnější je trefit.

Pro mě je obrovským mínusem nepřítomnost jakýchkoliv online tabulek (nebo jsem si žádných nevšiml), ale toto je právě hra která by měla motivovat k lepším výsledkům díky vzájemnému soupeření mezi hráči. Takto si hru můžete zahrát po sobě s kamarádem a porovnat své skóre – nu což, snad alespoň to postačí ;-)

Tak se nebojte, a vyzkoušejte si svůj postřeh!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Polygonz Polygonz Polygonz Polygonz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce