recenze

CodeRED - Martian Chronicles

CodeRED - Martian Chronicles

Právě dnes vám přinášíme druhou hru, pyšnící se označením CodeRED! Opět tedy můžete počítat s mimozemskými pěšáky, kteří se vám budou snažit znepříjemnit každý váš krok, jež ve hře uděláte. Hodláte jim to tolerovat?
Po hře CodeRED - Battle For Earth vám přinášíme další hru, která je postavená na známé Quake 2 technologii. Na starost si ho vzal opět tým COR Entertainment a my si pojďme říci, jak se jim jejich dílko podařilo.

Martian Chronicles, jak zní podtitul dnešní hry, vás zavede do velkého světa, plného ufounů a jiných dalších stvoření, které vám nedají ani na minutu vydechnout. Oproti předchozímu titulu si hra bere za vzor legendární Half - Life, což poznáte již při prvním spuštění, kdy bude následovat dlouhá cesta, v malém transportéru, v útrobách komplexu. Po dokončení projížďky na vás bude netrpělivě čekat svět, o němž se jistě nejednomu autorovi sci-fi může nechat jen zdát. Je totiž plný překvapení. Počty nepřátel se rozrostly a jejich hlad po boji také. Naštěstí máte k dispozici staré dobré zbraně a na vás je jim opět ukázat, zač je toho loket. Délka hry je zhruba na stejné úrovni jako v předchozím titulu a dostat se na konec by nemělo dělat problémy ani méně zkušenému hráči FPS her, protože díky přímočarosti rozhodně nezabloudíte.

K dispozici je tradičně multiplayer. Omrzí-li vás tedy singleplayer, můžete zkusit své štěstí s kamarády. K dispozici jsou i Boti, takže vždy budete mít jistotu, že po mapách nebudete bloudit sami. Technické zpracování je vyvedeno velice dobře a jedinou vadou na kráse je možná opět větší velikost archívu. Sečteno podtrženo, jedná se o velmi povedený kousek, který by neměl chybět ve sbírce žádného příznivce kvalitních her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

X/ | 30.12.07 v 20:15

O,..,O

Radek Tomášek | 14.08.05 v 08:36

Pokud budeš spouštět hru s tím dávkovým souborem, co je v adresáři s hrou, neměl bys mít při spouštění problémy...

123 | 14.08.05 v 07:47

';,'l,

tomas | 13.08.05 v 21:20

nejde mi to spustit, padne to hned jak to po instalaci spustim. a proc musim restartovat pocitat pri deinstalaci? fuj

ThePredator | 12.08.05 v 20:34

mno qka igra mno mi haresva oba4e ima i po qki igri naprimer porno igrite i bulfleet.com


galerie

CodeRED - Martian Chronicles CodeRED - Martian Chronicles CodeRED - Martian Chronicles