recenze

Zastřel Zazu

Zastřel Zazu

Jste-li člověkem, který nemůže ani vystát TV Nova, není fanouškem Vladimíra Železného a hlavně nesnáší zajíce Zazu, tak v tom případě na nic nečekejte a přečtěte si recenzi ke hře, jejíž název vás vyzívá ztrestat tohoto maskota!
Úvodem se musím přiznat, že jsem nikdy neměl stejné názory jako Vladimír Železný ve svém pořadu Volejte řediteli. Sice se snaží vše řešit, ale jen tak aby nemusel nic měnit. Čili vždy najde řešení, které ho nic nestojí, ale ani nepřinese nic divákům. Tak nějak to vidím já a zřejmě i autoři stránky Antinova.cz. TV Nova by bylo dlouhé téma a přiznám se, že bych se k němu rád vyjádřil, ale sem to bohužel nepatří, takže se vrátím ke hře.

Původ hry je tedy jasný. Parta lidí z Antinova.cz si asi nedá pokoj a proti Nově se bude stavět všelijakými nápady. Nedivím se jim a taky proti jejich výrokům nic nemám, ba naopak. ;) Zastřel Zazu je tedy jasná reakce na tohoto maskota. Někomu prostě nevyhovuje a těchto lidí přibývá. S tím by se měl Vláďa smířit nebo lépe – něco s tím dělat.

Již podle názvu si každý udělá svůj obrázek o hře. Když jsem se ke hře dostal já, první následoval tichý vnitřní smích. Už tu bylo několik her, kde jsme stříleli ty, kteří nejsou příliš oblíbení (to není rasová narážka ;), a tyto hry patřili k nejstahovanějším, i když ne všechny najdete na Freegame. Většinu zde budete hledat marně a na důvody se neptejte, to je snad jasné. V případě Zastřel Zazu je ale vše v pořádku a jsem rád, že tuto hru mhou na Freegame zveřejnit a že se k ní dostane spousta lidí. TV Nova by si už měla uvědomit, že má spoustu nedostatků, které by měla řešit.

Po spuštění hry naskočí okno s nastavením. Rozhodně si dejte vyšší rozlišení, což hru jak jinak než vylepší. Dále je možné nastavit si barevnou hloubku a filtrování textur. Každý si asi dá vše nejlepší, aby se zvýšil požitek ze hry a věřte, že se zvýší. ;) Pak už jen stačí hru spustit a začít se kochat tímto zábavným dílem. Začneme v úvodní znělce, kde uslyšíme několik povedených proslovů Vládi Železného. Zde vám zaručuji, že se pobavíte, neboť nám zde Vláďa podstrkává své koláče s výsledky z telenovel. Můj nejoblíbenější je ten, kdy nám Vláďa tvrdil, že na telenovely se dívá více lidí než na fotbalové utkání naší reprezentace. No není to zábavné? Za skvělým úvodem následuje lehce odbyté menu. Je sice příliš jednoduché, moc toho nenabízí, ale u této hry není nutné mít lepší menu. Vystačíte si s málem. ;) Spustíme tedy hru a pustíme se do řežby. :)

Začínáte s motorovou pilou – inspirace z Dooma. Ve hře máte jediné dva nepřítele – Zazu a Vláďu. Zaza je takřka neškodný, takže ze začátku stačí k němu dojít a lehce ho rozřezat. Zní to brutálně, ale nic lepšího se s ním udělat nedá ;) Vláďa už je na tom lépe. Občas si lehce říhne a tím po vás vystřelí své jedovaté plyny. Ty jsou naváděny přímo na vás, takže to stojí dost úsilí, abyste se jim vyhnuli. Dále vás může překvapit svými koláči, které mají obrovskou ničivost a jsou na vás též naváděny, takže i těm byste se měli vyhnout. To jsou vaši nepřátelé. Mezi vaše přátelé patří již zmiňovaná motorová pila, pokud pokosíte pár nepřátel, tak si vyděláte na Desert Eagle, později na brokovnici, kalashnikov, plamenomet a pak následuje asi nejoblíbenější zbraň – AWM-AZE, čili sniper gun z Counter Striku. Mimochodem většina hlášek a všechny zbraně mimo motorovky jsou z Counter Striku, což by mělo nalákat většinu fanoušků této střílečky, kteří se chtějí pobavit. ;)

Zbraně nakupujete v menu nebo stisknutím „B“, náboje kupujete stisknutím „N“. To si pamatujte, ale pokud hrajete CS, tak vám bude vše jasné. ;) Ovládání jde skvěle myší. Uhýbaní do stran je šipkami, takže k manévrování máte to nejdůležitější. AWM-AZE zaměřujete stisknutím pravého tlačítka myši a střelba je snad jasná. ;)

Co k tomu všemu dodat? Člověk, který nemá rád Novu, se více než pobaví. Tak trochu si vybije vztek a bude se cítit mnohem lépe, když bude sledovat pořad Volejte řediteli. Můj názor na Novu zde nehraje důležitou roli, ale autorům bych chtěl poděkovat, že přišli s něčím takovým a vzkázat jim snad jen jedno – Jen tak dál pánové. :) Hodnocení napoví. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Bomba.d | 06.08.06 v 18:32

hmm ještě nevím jake to je ale určitě to vyskoušim

Evča | 04.02.06 v 21:02

toto je supr hra stara 1100000000000000000000000000let!ale je supr!=)

Kahi | 13.11.05 v 17:43

blbost, nesmysl, nehratelný škaredý hnus - 15%

peky92 | 04.07.05 v 20:49

myslim si ze cela nova stojí za sračku.at ta ruzova sracka chípne a cela nova taky.antinova do toho!!!

FiFi | 27.07.03 v 23:09

no jo ale misto Zazy by tam mohl byt Zelezny !!!

KUPREDUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmázneme ZAZU i ŽELEZNÝHO
Jo a jeste by tam mohli byt hlasky DOUBLAKILL,MULTIKILL,MONSTERKILL...

Dawson Trueman | 14.04.03 v 22:06

Skvely = 100%

esterka | 31.03.03 v 14:23

ahoj co delaš? vole odpis

Tvoja verna esterka

Strejda Sam | 28.03.03 v 13:22

je to na hovno at žije ZAZA

Ondra z Hradce | 27.03.03 v 18:50

JE To vyborna hra na trapneho zajice!!!Necht ZAZA chcipne!!!

Sparky | 27.03.03 v 18:45

DO týto hry jsem si dal místo zajucha a Železnýho učitelky a ředitele!!To je potom prdel!!!DOPORUČUJI

I Hate ZAZA | 27.03.03 v 18:02

Zabit toho debilního zajíve...!

chliv | 27.03.03 v 14:09

je to super hra

Sparky | 25.03.03 v 17:31

Pařba s KURWA hustou grafikou a pěkně welkou hratelností!!Zabbííttt ZAZU toť ůkol a celá podstata této SUPR hry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blister | 25.03.03 v 15:50

Trochu jsem to naznačil, ale zase to nebylo myšleno tak, že to pochází z dílny Antinova.cz. Když se nad tím ale zamyslíš, tak to vlastně kategoricky spadá pod vás ;) Každý si to asi odvodí, to dá rozum ;)

Jiří Švejda | 25.03.03 v 14:18

Zdravím, jen chci říct, že naše antinova se na vzniku této hry nijak nepodílela ani ji neiniciovala. Jednou nám prostě někdo poslal typ na stránku, kde se dá stáhnout, tak jsme ji (z celkem pochopitelných důvodů) umístili i na náš web. Toť vše. To jen aby bylo jasno...
Mějte se.
George

vvv | 24.03.03 v 13:58

brutální ale zaza za to stojí , ............ ááá na zazu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce