recenze

Helibomber DX

Helibomber DX

Rádi byste se proletěli helikoptérou, ale kvůli vaší finanční stránce nemůžete? Inu od toho jsou hry. Navíc vám tahle obohatí celý let tím, že budete muset vypouštět bomby ne nepřátelskou armádu. No a to už si myslím stojí za to.
Helibomber je předělávkou stařičké stejnojmené hry, na kterou ale ani zde není zapomenuto. Máte na výběr zahrát si novou verzi, anebo onu stařičkou. Ta už sice na dnešní poměry zrovna nevyniká, ale určitě není na škodu podívat se na ni a posoudit její vývoj.

O co zde vlastně kráčí... Jako pilot bojového vrtulníku, máte za úkol zničit co nejvíce nepřátelských vojáků a tanků. Nebudete to však mít zase tak lehké. I když po vás vojáci nemohou střílet, takový tank už si to klidně dovolí. Stačí pak jen pár dobře mířených ran a jdete prudce k zemi. Proto byste se měli držet spíše výš ve vzduchu. Ale to vždy nelze. Máte totiž omezené množství paliva i munice. Musíte ji tedy sbírat v podobě krabic, které jsou vyhozeny z letadel a s pomocí padáku hladce dopadají na zem. Takže si cestu dolů budete muset pečlivě naplánovat. A pozor, pokud vám uteče určité množství vojáků, hra také končí. Jde zde zkrátka o to nahrát co nejvyšší skóre, ale i přes to, že zde nejsou žádné mise, je hra velice návyková.

Vizuální stránka je vskutku vyvedená, zejména pokud ji srovnáte se stařičkou verzí :). Skvělá hratelnost a rychlost hry vám zaručuje zábavu na několik hodin.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Helibomber DX Helibomber DX Helibomber DX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce