recenze

Cease Fire 2021

Cease Fire 2021

Z vysokoškolských dílen DigiPenu už na svět vylezlo nejedno překvapení. Může být další bombou v pořadí ryze multiplayerová automobilová demoliční drandírna? Určitě může, ale bohužel zřejmě ne tentokrát.
Zase jednou tedy usednete do obrněných vozidel všeho druhu a hurá rozšmelcovat svého kamaráda. Poslední zmíněná ingredience, kamarád, je tentokrát více než potřebná, protože dnes si konfliktu na čtyřech kolech užijete čistě a jen v multiplayeru. Hra se sice navenek tváří velmi profesionálně, nicméně není všechno zlaté, co se třpytí... Co mi chybělo ke spokojenosti? Singleplayer, více možností a nějaké normálnější ovládání palby, takže poměrně hodně.

Audiovizuální stránka je asi to jediné, co hru přibližuje ke freewarové špičce posledních let. Všechny objekty se chovají a vypadají tak, jak by měly, což si na druhou stranu může vybrat menší daň na obstarožním železe.

Cease Fire 2021 určitě nezaujme kdekoho, spíš jenom tu skalnější část publika. Troufám si říct, že staré dobré české Tanky ][ pobaví pořád kvalitněji, a prakticky to samé se dá říci o Tanks Evolution, které bodují pro změnu v singleplayerovém provedení a vyrovnají se CF 2021 bez problému i v grafice. Studenti DigiPenu umí prostě mnohem víc, ale přesto, volba je jen na vás...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Cease Fire 2021 Cease Fire 2021 Cease Fire 2021 Cease Fire 2021