recenze

Mega Man - Day in the Limelight

Mega Man - Day in the Limelight

Plošinovka ze staré a „megamanovské“ školy. Vyberte si jednoho z postav s unikátními schopnostmi a vrhněte se přes překážky všeho druhu. Zakuste atmosféru starých 8bitových titulů, pokud jde o grafiku i hudbu.
Ačkoli hra není úplně dokončena, v tomto případě to zas až tak nevadí. A tak rychle do boje proti zlým robotům.

Na začátku je potřeba zvolit jeden charakter, což současně znamená i vybrat tematickou úroveň. Pak už si musíte probojovat cestu skrze hordy nepřátel a překážek. Přeskakovat jámy, otevírat dveře a likvidovat nepřátelské roboty jsou klasické aspekty, které přirozeně nesmějí chybět.
Za každý utržený zásah přijdete o část života a tímto způsobem i o život celý. V takových chvílích se hodí checkpointy, díky kterým nemusíte začínat od začátku, ale mnohdy přímo, nebo aspoň blízko, od místa skonu.
Na hře oceňují její retro styl a také možnosti v nabídce option, kde si lze nastavit i neomezený počet životů, takže se v ševelech můžete potloukat, jak dlouho chcete bez nároku na skončení z důvodu ztráty všech životů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Mega Man - Day in the Limelight Mega Man - Day in the Limelight Mega Man - Day in the Limelight Mega Man - Day in the Limelight Mega Man - Day in the Limelight