recenze

Car Warriors

Car Warriors

Nasaďte si přilbu, pevně uchopte do obou rukou volant a nastartujte. Poté se nechte unášet vaším autem za lumpy a zloději. Tak nějak se odehrávají první vteřiny ve hře Car Warriors, proto se nezapomeňte přivázat.
Strčte klíček do zapalování, pomaličku s ním otáčejte a zaposlouchejte se do libého zvuku, který vydává stovka koňů vašeho Ferrari. Přitom se pohodlně usaďte v křesle před monitorem a spusťte si hru Car Warriors. Autoři této hry spoléhali především na oblíbenost závodních simulátorů a pevně se drželi nepsaných pravidel těchto gamesek. Hra pochází z roku 1994 a to se na ní značně projevuje. Jak jste si mohli všimnout na obrázcích, pohled na vámi řízený vůz je shora. Stejně tak tomu bylo i u GTA I. a II..

Oč se vlastně jedná? Hra Car Warriors vás katapultuje do složitého života „ochránce“ všech hodných a poctivých (stejně jako byl Lorenzo Lamas ve známém seriálu). Ferrari, jež máte k dispozici je vybaveno vysoce funkčním dělem, kterým můžete libovolně otáčet a jím vyslané střely ničí vše kolem. A jak se tak řítíte po dálnici, dostáváte nové úkoly. Tu chyťte zloděje, támhle sestřelte jiná auta. K stále se ztěžujícím úrovním vám autoři zakomponovali do auta ještě jednu vychytávku. Stačí zmáčknout tlačítko a z podvozku vypustíte olejovou skvrnu. Zmínil jsem se, že mise jsou stále těžší. To je sice pravda, ale ve hře se nachází pouho pouhé dvě úrovně a to se mi zdá dost málo. Nemyslíte? Nemusíte ale zoufat, ještě je tu možnost soupeřit proti kamarádovi (resp. kamarádce). Car Warriors nabízí hru pro dva, při které se utkáte na závodním okruhu. Máte-li s kým jezdit, je to opravdu zábava, ale pozor na přetáčivost aut.

Nemyslete si ale, že prolítnete všemi úrovněmi jako Michael Schumacher. Tak jednoduché to určitě není. Protivníci na vás taky vysílají salvu olova a navíc je jich přesila. Proto se může stát, že nějakou misi splníte až po x-té (stejně jako já). Rozhodně však nesklápějte oči a pokuste se porvat o kvalitní umístění v „hi-score“mezi hráči této pařbičky.

Nyní je čas na zhodnocení. Přestože hra neoplývá skvělou grafikou a ani vaše auto nemá výborné jízdní vlastnosti, každému znuděnému človíčkovi bych ji doporučil na pobavení a zkrácení dlouhé chvíle a hledáte-li hru pro dva, tak není co řešit. Stahujte a posuďte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Vojtěch Reichman | 07.12.03 v 19:33

poradte mi jak mam v 1 levelu zničit Tank mobile?

Vojtěch Reichman | 04.12.03 v 18:37

Stáhnul jsem si tuto hru a vůbec mi nejde!!!!!!

Feridon | 18.11.03 v 18:34

:))))))))to je prča

agc | 06.06.03 v 22:53

hahaha :))))

Petr | 04.06.03 v 22:16

Docela prča!!!

MZ | 08.05.03 v 09:26

No?Ujde to!


galerie