recenze

Jardinains!

Jardinains!

Arkanoid patří jednoznačně mezi nejoblíbenější freewarovky a společně s Mariem se stal kultovní hrou, které by neměla chybět na žádném HDD. Jardinains! je navíc výtečně hratelná a zabaví vás na desítky hodin.
Poprvé jsem se setkal s Arkanoidem asi před deseti lety na televizních hrách. Tehdy jsem u něj byl schopen strávit několik hodin a až přehřátí konzole mě vysvobodilo. Po nástupu počítačů se s podobnými remaky roztrhl pytel. Legendární Arkanoid se stal kultovní hrou, které má i na našem serveru několik imitací. Například Arkaniod 3, Darkanoid nebo Arkanoid Win32. Všechny tyto gamesky jsou velmi oblíbené, ale v podstatě nepřináší nic nového. Stále stejná arkáda.

Jardinains! je ale trošku jiný, obsahuje velké množství doplňků, které hře jedině prospívají. Všudypřítomní skřítci se vám pokouší zkazit náladu a posléze i rekord házením květináčů. Každý zásah vás připraví o 250 bodů. Paradoxně jsou to ale právě skřítci, které potřebujete k postupu do dalšího kola. Pokud jednoho z nich shodíte a následně ho udržíte několik odrazů ve vzduchu, stejně jako míček, získáte za něj vylepšení. Může to být zvětšení plošiny, možnost střelby a mnoho dalších. Ale víc vám nebudu prozrazovat, připravil bych vás o překvapení. Celkem se ve hře setkáte s 50 koly a na webu si můžete přiobjednat za 14.99$ navíc 150 levelů.

Graficky je Jardinains! na slušné úrovni, ale zvuky mohly být lepší. To všechno ale nahrazuje výborná hratelnost a s ní spojená zábavnost. Rozhodně neotálejte a stáhněte si dnešní gamesku. Nebudete litovat. Já jsem například u ní strávil dvě noci po sobě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Jardinains! Jardinains! Jardinains! Jardinains!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce