recenze

Botz

Botz

Botz - napínavá zahradní akce! Akční simulátor střelby mezi záhony růží! Plně automatizovaný bojovník, který nemilosrdně ničí všechny vetřelce, snažící se zničit mnohaletou práci všech zahrádkářů, kteří se tady tak lopotili.
Ano vážení hráči, čtete správně! V roli robota, který nápadně připomíná vysloužilý stroj z hvězdných válek, máte za úkol procházet zahradou a střílet všechny vetřelce, kteří se snad mohou snažit ničit květiny. Ne že by se jim to dařilo, tak tam alespoň velmi zmateně pobíhají a snaží se zničit vás.

Ovšem jak se zdá, sami zahradníci měli smysl pro humor a rozhodně pohrdali obyčejnými cestičkami mezi záhony, tak vysázely své barevné kvítky nahodile, čímž vytvořily jakýsi uzavřený labyrint, z něhož není úniku. Nezbývá vám tedy nic jiného, než procházet bludištěm do té doby, než zlikvidujete všechny pobíhající osoby a tím postoupíte do další úrovně (rozumějte obdobný labyrint, ovšem s poněkud jinými květinami a větším počtem stejných maníků). Aby to ale nebylo až tak nudné, hra nabízí i tři různá zpestření hry a to v podobě poněkud odlišných trsů květů (zřejmě dovozové odrůdy). Když do nich vystřelíte, nastává kýžený efekt, tj. přidání jednoho děla, neviditelnost nebo oheň. To vše samozřejmě pouze na dobu určitou a omezenou, takže se zase tak moc neradujte. A to je vše.

V případě, že jste rození zahradníci a máte rádi pobyt mezi barvičkami, bude se vám tato hra líbit, jinak ovšem nevím. Mé hodnocení je konečné. 1%.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

blacking | 29.10.05 v 09:28

je to naprosta volovina a nic jinyho

zaza | 19.05.03 v 16:35

totálně super . co se vám na tom nelíbí ? radši stahujete nahatý baby než pořádnou hru !!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce