recenze

BomberWarrior

BomberWarrior

Po dlouhé době vám přinášíme další přírůstek do obrovské rodiny Bomberman her. Autoři tentokrát vsadili dost na zpracování, ovšem ani o další aspekty nebudete ošizeni. Tím nelepším, co tenhle kousek ale nabízí je totiž skvělý multiplayer.
Není tomu tak dávno, co jsme si rozebírali skvělé hry s tématikou legendárního Bombermana a už tu máme další hru, která má ambice na to, zařadit se mezi ty úspěšnější tituly. Předpoklady na to rozhodně má. No řekněte sami, není dnes pěkná hratelnost, slušná vizuální stránka a kvalitní multiplayer žádaným artiklem? Hra pro více hráčů je zde sice jen u 1 PC, ale i tak potěší. Nepředbíhejme ale a pojďme si vše pěkně popsat.

Myslím, že mluvit o principu Bombermana nemá moc smysl, protože je velmi pravděpodobné, že alespoň jednu jeho variaci hrál zcela určitě každý. Pokud tomu přesto tak není, vřele doporučuji kouknout na již zmíněný článek, kde najdete vše podstatné. Nyní ale pojďme k samotné hře, odehrávající se celkově na několika ostrovech, které jsou si víceméně podobné. Úkol zůstal prakticky nezměněn, musíte se prokousat terénem a postarat se o soupeře. Toho může zastoupit AI, anebo živý hráč. Umělá inteligence je zde na velmi dobré úrovni, počítačový oponent je velmi rychlý a na můj vkus občas docela hardcore. Pokud uděláte chybu a on se bude nacházet ve vaší blízkosti, můžete se loučit se svým virtuálním životem, protože vás s největší pravděpodobností popraví. Jak bude probíhat hra se živým soupřem, to pochopitelně nevím. Záležet to bude na vaší zkušenosti, protože než se sžijete s hrou, bude to asi chvilku trvat.

Jak dlouho bude trvat zápas, bude pochopitelně záležet na vašem nastavení. Novinkou oproti ostatním hrám tohoto typu je, že své oponenty můžete likvidovat i s pomocí pistole. Obstarat si do ní musíte ovšem náboje, protože jich nebudete mít neomezeně. Terén lze také nově bourat krumpáčem. Jak jsem již také zmínil, technické zpracování je na velmi kvalitní úrovni a to po všech stránkách. Pokud máte rádi hry tohohle typu, pak skutečně neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

BomberWarrior BomberWarrior BomberWarrior BomberWarrior BomberWarrior

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce