recenze

Bombing Room

Bombing Room

Samé překážky, spousta po zuby ozbrojených nepřátel a časový limit, kvůli němuž se nemůžete jen tak vesele rozhlížet kolem. Toto všechno vám bude bránit v tom, abyste v kůži maníka s palcátem splnili svůj úkol. Už teď je jasné, že jednoduché to zrovna nebude.
Kamkoli se v této hře vrhnete, tam na vás číhá nebezpečí, kterému se stejně budete muset postavit. Jak si postup naplánujete, je jen vaše věc.

Ať už si zvolíte jakoukoli kampaň, čeká na vás solidní porce zábavy. V každém kole, které navštívíte, budete mít za úkol ukořistit všechny zelené koule. Jejich dosažitelnost je různá. Některé dostanete snadno, ale jiné jsou v obležení mnoha nepřátel a střílejících děl, načež se ještě budete muset probít skrz elektrizující miny. Prostě zábava na každém kroku. Moc času na otálení není, neboť na splnění úrovně máte dán časový limit. Sbíráním různých diamantů nebo žlutých kuliček se dá naštěstí čas získat zpět. Bezhlavost však také není na místě. V případě jakéhokoli zásahu se rozprsknete v krvavou skvrnu a snahy pokračují od úplného začátku.

Tento titul je velmi dobrou kombinací hry logické, skákačky a nechybí zde ani akce. Své umělecké choutky pak můžete ukojit v editoru levelů. Tvůrci můžeme jenom slušně poděkovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

assaly

assaly | 20.07.17 v 15:15

zkusím


galerie

Bombing Room Bombing Room Bombing Room

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce