recenze

Note Book Wars

Note Book Wars

Název hry mluví za vše. I bitva na papíře z bloku na poznámky může být dlouhá, obtížná, ale především zábavná. A tak se pojďte vrhnout do víru dění v této gamesce, kde tvůrci a jejich tužky vykouzlili opravdu netradiční grafiku. A ani na nějakou tu vystřelenou kulku nebudete čekat dlouho.
Není moc důvodů, abyste si tento titul neoblíbili. A za chvilku vám bude řečeno proč.

Takže co tu máme? Ovládáte panáčka, který se musí při svém průchodu úrovněmi popasovat s mnohými nástrahami. Do této sféry spadají další vojáci, děla, střílející jednu kouli za druhou a soustava malých úzkých plošinek, přes které vede cesta výše a dál. Jednoduché ovládání šipkami, shiftem a klávesou ctrl je jednoduché a pohodlné. Při spádu je to docela nutnost, neboť mnohdy budete jak pod neustálou palbou, tak na půli cestě přes bezednou jámu. Na konci každého kola vás čeká boss. Byť je velký, zničit ho zas není takový problém. S dostatkem zdraví vám stačí jen střílet (a doufat, že se vyhnete alespoň jedné střele).

Celkově je to hra velmi přijemná, hratelná a myslím, že u ní všichni příznivci arkádovějšího hraní s trochou toho střílení stráví pár hezkých chvilek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.07.17 v 20:19

nic moc


galerie

Note Book Wars Note Book Wars Note Book Wars Note Book Wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce