recenze

GunnyBunny

GunnyBunny

Hráli jste někdy na takových těch automatech, co k sobě mají připojené dvě pistole, ze kterých střílíte na obrazovku a snažíte se sestřelit všechny nepřátele? Tak přesně tohle, ale v roztomilé flash grafice, je GunnyBunny.
Gunny Bunny je hrou z produkce týmu Net Terminator a staví nás do role nemilosrdného zabijáka – králíkobijce. Na obrazovce se před námi otevře kreslená krajina a v ní po zuby ozbrojení králící. Naším úkolem nebude nic jiného než všechny králíky poslat do věčných lovišť. K tomu nám dopomáhají nejrůznější zbraně od nožů, pistolí přes brokovnice a kulomety až po zbraně hromadného ničení.

Samotný akt vraždění probíhá tak, že hra vás přenese na nějaké jedno konkrétní místo, ze kterého se nemůžete hnout, dokud nevybijete všechny protivníky. Po jejich zničení vás hra opět sama posune o kus dál. V ruce držíte dvě zbraně, z jedné pálíte levým tlačítkem myši, z té druhé potom (kvůli faktu, že Gunny Bunny je psán ve flashi) klávesou [D]. Klávesa [W] způsobí zvednutí nové zbraně ze země, přičemž nová nahradí zvolenou z obou dosavadních.

Grafický a zvukový kabátek hry je stylový a jinak bezchybnou hratelnost shazuje pouze ovládání, které chce trochu cviku, aby vám prsty dělaly přesně to, na co právě myslí mozek…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

GunnyBunny GunnyBunny GunnyBunny