recenze

Bomber (Crazy Soft)

Bomber (Crazy Soft)

Jednoduchá, ale dobře hratelná válečná arkádová hra. Ano, to je Bomber - gamesa, kterou vám zde nyní představujeme. Vaším úkolem bude shazovat z letadla bomby na baráky pod sebou tak, aby jste všechny z nich zničili a vytvořili si pod sebou volnou plochu pro přistání. Jelikož ovšem vaše letadlo létá pořád dokola a při každém dalším okruhu o něco klesne, nebude to vždy snadné.
Jedná se o remake populární osmibitové hry osmdesátých let, která původně vyšla pro ZX Spectrum a vytvořila ji v roce 1985 společnost Global Games. Od té doby vznikl nespočet jejích remaků, z nichž jedním je i tato hra.
Ze začátku se nezdá příliš obtížná, jelikož pár nízkých domů pod sebou svými pumami zničíte rychle, pokud je tedy ovšem dobře zacílíte (respektive stihnete-li bomby včas vyhodit pod sebe).
S každým levelem se ovšem výška domů zvyšuje a vy budete později mít dost práce s tím, aby jste jednotlivá patra domů stíhali odstraňovat s tím, jak rychle klesá vaše letadlo. Bomba, která na dům dopadne, totiž nezničí celý barák, ale pouze jedno jeho patro. Ovšem v těch vyšších levelech je obrazovka poseta domy s několika poschodími a to nebude jen tak. Však si to vyzkoušejte, jak má pilot tvrdej chleba...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:05

to by mohlo být zábavné


galerie

Bomber (Crazy Soft) Bomber (Crazy Soft) Bomber (Crazy Soft)