recenze

Super Mario - BlitzMax Edition

Super Mario - BlitzMax Edition

Už vás otravují ty nekonečná kvanta remaků legendární hry Super Mario Bros., které s původní hrou mají společnou snad jen podobu hlavního hrdiny? Tak vězte, že vám nyní představuji jednu z nejlepších předělávek původní hry od Nintenda. Design levelů stejný jako u originálu, dokonce i skryté bonusy a tajné místnosti jsou na svých místech. Levely vypadají, jak si je pamatujeme. A grafika i zvuky ačkoliv jsou hodně vylepšené, stále připomínají původní hru.
Byla by to velká chyba, kdyby jste tuto hru nevyzkoušeli. Dvojnásobná chyba by to pak byla, pokud si pamatujete původní hru, měli jste jí rádi, nostalgicky na ní vzpomínáte a tuto hru by jste si nestáhli a nespustili. Fakt stojí za to. Autoři hry prostě umí, to co dělají, dělat dobře. Někdo si prostě dal hodně práce a předělal hru do podoby, která nám pamětníkům tkví od osmdesátých let v hlavách. Autoři, jak už jsem zmínil, vylepšili podobu hudby, ta ovšem vychází z původních melodií, stejně tak se vylepšila grafika - ale svou milou osmibitovou pařbu v tomto remaku rozhodně poznáte. A kdyby vás přestaly bavit levely, které jsou zde k dispozici, nic vám nebrání vytvořit si pomocí přiloženého editoru nové a vlastní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.02.17 v 17:39

toho mária není nikdy dost stále baví

jurcatko

jurcatko | 17.03.15 v 13:01

starý dobrý mario


galerie

Super Mario - BlitzMax Edition Super Mario - BlitzMax Edition Super Mario - BlitzMax Edition Super Mario - BlitzMax Edition Super Mario - BlitzMax Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce