recenze

Atic Atac

Atic Atac

Máte-li rádi legendy, pak zbystřete, protože jednu takovou vám dnes přinášíme. I když její námět je velmi prostý, zaručuji vám, že se nudit rozhodně nebudete. Abych byl ale přesnější, na výběr máte jednu ze tří postav a váš úkol je zničit co nejvíce nepřátel.
Je sice pravdou, že dnešní Atic Atac není tak známý, jako ostatní skvosty typu PacMan, Tetris nebo Bomberman, přesto i tento kousek se zapsal do historie a bylo na něj vytvořeno několik kvalitních (a samozřejmě i méně kvalitních) remaků.

Patří mezi ně například Atic Atac Remake nebo Atic Atac The Vector Years, který sice neoplýval nějak skvělou vizuální stránkou, přesto úplně zatraceníhodný nebyl. To ale kousek dnešní je úplně jiný šálek kávy. Nabízí totiž vše, co by takový správný titul obsahovat měl. Je graficky atraktivní, dobře hratelný a zábavný. Námět je přitom starý několik desítek let. Vaším úkolem bude vybrat si jednoho ze tří hrdinů, lišících se ve způsobu útoku a následně si to rozdat se svými oponenty. Ti zde budou ve formě různých duchů a jim podobným stvořením. Můžete se naštěstí zcela svobodně pohybovat, a tak vám nic nebraní, abyste využili maximum ze hry. Celkem se mi líbily velice zajímavé animace a rovněž i celková atmosféra.

Máte-li tedy chvilku volného času, pak bych vám ji doporučil investovat právě do následujícího kousku. Není nikde napsané, že není stereotypní, nebo že se u něj budete bavit měsíce, každopádně vám mohu zaručit, že autoři z původního námětu vyždímali opravdu hodně. Nevěříte? V tom případě klidněte na magické tlačítko download! Přejeme příjemnou zábavu…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Atic Atac Atic Atac Atic Atac Atic Atac Atic Atac