recenze

HitBlock

HitBlock

Další z řad Crillion klonů je zde. I když není tak propracovaný, jako jeho někteří žánroví kolegové, nabízí toho poměrně dost, takže za minimální pozornost to rozhodně stojí. Detaily prozradí ale až naše recenze, kde se dozvíte vše podstatné.
Není tomu zase tak dlouho, co jsme tu měli titul Diamonds Revolution. Jednalo se o velmi propracovaný klon legendárního titulu Crillion. Těch jak víte mnoho na našem serveru nemáme, a proto se tento hrubý nedostatek pokoušíme napravit. Dalším na řadě je tedy dnešní HitBlock.

Ze subjektivního hlediska bych řekl, že po technické stránce kvalit již zmíněného Diamonds Revolution nedosahuje. To ale na druhou stranu zase až tak nevadí. Řeknu vám totiž, že právě s touhle gameskou jsem si užil poměrně více zábavy, což jasně dokazuje, že propracované zpracovaní není úplně všechno. Váš úkol bude opět velice snadný. Ovládáte malou kuličku a musíte se s ní dostat do cíle. Cestu vám ale blokuje spousta různých objektů a překážek, takže si musíte počínat opatrně. Vše je znovu barevně rozlišené, takže platí, že půjdou zlikvidovat jen ty objekty podle toho, jakou barvu máte na kuličce. Počátky jsou úplně bez problému, ovšem čím dále se dostanete, tím vás potká více problémů.

Velmi mě překvapilo, že je k dispozici strašná spousta úrovní, takže se nemusíte obávat, že byste vše dohráli za pár minut. V případě bližšího zájmu doporučuji rezervovat alespoň několik hodin. V pozdějších fázích totiž můžete narazit na opravdu tuhé mise a jejich dohrání už si žádá opravdu spoustu dovedností. Otázka je, jestli si na to troufáte? Jestli ano, pak vám samozřejmě přejeme příjemnou a ničím nerušenou zábavu. Jedná se skutečně o jeden z těch lepších Crillion klonů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

slavisa spasic | 09.09.06 v 15:06

cao

slavisa spasic | 09.09.06 v 15:05

cao

korowec | 02.09.06 v 21:21

:D dobrý...

abvgddezzi | 02.09.06 v 09:14

posaljite


galerie

HitBlock HitBlock HitBlock HitBlock HitBlock

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce