recenze

Aether

Aether

Likvidace příšery pokaždé jinak. Tak i tato slova vás jistě napadnou, pokud vyzkoušíte tuto novou Digipenovku, jež se vám, včetně pěkné grafiky, pokusí naservírovat solidní atmosféru a dobrou hratelnost. Bude pak záležet pochopitelně jen na vás, jak se k tomu postavíte.
Už samotný počátek totiž naznačuje, že zde máme co dočinění s velmi svižnou hrou. Mnoho indicií sice naznačuje fakt, že půjde o další z mnoha variací vesmírných stříleček, kde se nepřátelé mění téměř rychlostí světla. Když ale gamesku prozkoumáte hlouběji, zjistíte, že původní myšlenku vyvrací už jen samotný fakt, že proti vám stojí pouze jeden osamocený oponent.

Jistě si nyní říkáte, že jeden nepřítel vás rychle omrzí. Pokud vás napadají tyhle myšlenky, můžu vás uklidnit. Vybraný oponent má v záloze obrovské množství rozmanitých úkolů, které samozřejmě neváhá použít. A tak se dočkáte směsice různých pestrobarevných střel, kdy jejich intenzita bude záležet na tom, jaký z dostupných módů si zvolíte. Těch je zde několik, avšak popravdě řečeno, liší se jen minimálně. Pokaždé totiž skutečně budete čelit té samé výzvě, a to pokusit se sestřelit již zmíněného protivníka.

Abych nezapomněl, budete ovládat sympatickou čarodějnici, která samozřejmě disponuje jak klasickými střelami, tak i směsicí jednoduchých kouzel. Všechno ale něco stojí a každičký útok, jenž budete směřovat na svůj cíl, vám odebere kousek energie. Většinou se to teda týká jen kouzel, ale jak už to tak chodí, měli byste skutečně myslet na vše. Takže příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Aether Aether Aether Aether Aether