recenze

Warning Forever

Warning Forever

Rádi byste si zahráli pořádnou vesmírnou střílečku, která by nebyla příliš složitá ale byla by zábavná? Myslím, že je váš šťastný den a vy se díváte na svého šampióna. Jeho jméno je Warning Forever a čeká jen na to, až si ho spustíte na vaší mašině třeba v pohodlí domova.
Freeware scéna je vskutku bohatá na různé akční hry, jako například Transcendence nebo Alien Treasure. Jsou to opravdu vyvedené kusy, ale určené spíše pro pořádnou pařbu. Když ale máme chuť dát si nějakou odpočinkovou gamesu, musíte hledat trochu více. Naštěstí vám dnes jednu takovou mohu představit.

Ve své podstatě tenhle titul neoplývá ničím extra, ale na druhou stranu pochytil velice dobrý nápad v herním systému. Máte zkrátka vesmírnou loď, se kterou musíte v každém kole zničit jen jednu, ale mnohonásobně větší a lépe vybavenou, nepřátelskou loď. Ta má na svých mohutných ramenech různé zbraně, jmenovitě vám mohu uvést například kulomety, lasery nebo fotonová děla. S přibývajícím levelem se zbraně na jeho kosmickém plavidle stále množí a množí, až se později zdá být nemožné jej zničit.

Tak takhle nějak to tedy vypadá. Princip je opravdu snadný, ale také zábavný. Grafika vypadá na první pohled velice jednoduše, když však začnete pálit do oponenta a ničit mu jeho plavidlo, dočkáte se velice pěkných efektů, které doprovázejí výbuchy.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Warning Forever Warning Forever Warning Forever