recenze

Scudden Death

Scudden Death

Máte rádi multiplayerovky, které vás dokáží příjemně odreagovat? Zní-li vaše odpověď kladně, je následující počin určený právě vám. Nejprve si budete muset vybudovat fungující základnu a poté už se jen vrhnout na svého soupeře!
Dobře zpracovaná multiplayerovka. Ve hře si musíte postavit nejprve různá protiletadlové děla, radary atd.. (prostě samou vojenskou techniku). V help máte popsané klávesy co se čím ovládá, tak se tam podívejte, protože kdybych vám měl popisovat vše ovládání tak by to bylo na dlouho. Jakmile si postavíte základnu (bude se vám zdát že je tam toho moc ale nebojte časem to vymizí), tak dáte start, tak učiní i protihráč. Můžeme začít, vyšleme buď letadlo nebo helikoptéru a letíte k soupeřovi základně, jakmile ho spatříte začnete střílet. Pozor jeho kanóny jsou samonaváděné a proto po vás okamžitě začnou střílet. Takhle činí i protihráč. Letadel a helikoptér je celkem 20, takže se určitě budete bavit. Kdo prohraje?? Ten kdo bude víc zničen...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

filip | 07.01.03 v 14:57

nevim cim ty hry otevrit ani kdyz je nakopiruji

Hynek Žalčík | 12.03.02 v 19:22

Link je opraven, bohužel jsem na serveru měl hru pojmenovanou jinak.. za vzniklé potíže se omlouvám, a děkuji moc za ohlášení!
Vše už je tedy v pořádku, hru si můžete stáhnout!

Vlastimil Socha | 12.03.02 v 14:59

Zatimco u jinych her mam download vysvicen pred stahovanim modre, u teto hry sede. Co jsem udelal spatne?
Dekuji za odpoved


galerie