recenze

3D Shooter

3D Shooter

Střílíte rádi? Zastřílejte si v rychlé klasické střílečce. Jste-li dostatečně rychlí a přesní, neměli byste mít problémy, ale rozhodně si prověřte vaše schopnosti. ;)
Střílení je jednoduché, nemyslíte? Zní to primitivně. Jen zamířit a střelit. Free 3D Shooter bude simulovat klasickou střílečku. I když se to na první pohled nezdá, pokud budete hru bedlivě sledovat a zamyslíte se nad ní, tak vám dojde, co vlastně hra simuluje. ;) Dalo by se říci, že jde o jakousi přípravu na těžší hry. Tedy, rozstřílejte se. ;)

Hra je tedy simulátor, i přesto že budeme zaměřovat a střílet. Pokud jste se podívali na screenshoty, tak si asi pomyslíte, že jde o nesmírně primitivní a jednoduchou hru. S jednoduchostí bych souhlasil. Hra nic převratného nenabízí, takže nečekejte žádné zázraky, to opravdu ne, ale představa, že si před těžší střílečkou nějak rozcvičím, je více než lákavá. Měli jste už nějakou hru, která by vás takto připravovala na hry jiné? No určitě ne. ;)

Free 3D Shooter simuluje něco jako útok nepřátel, vaše zaměření a rychlost. Po spuštění hry si vyberete úroveň (ze začátku doporučuji tu nejlehčí pro seznámení s hrou), no a po vybrání se pustíte do simulace. Z krásné krajiny se na vás budou přibližovat terče, do kterých se musíte samozřejmě strefovat. Na každou hru máte 60 sekund a samozřejmě se počítá počet dosažených bodů. Hra se tedy dá využít i jako soutěžení mezi přáteli. ;) To však ještě není vše, Hra je sice jednoduchá, ale kdyby takto končila, tak bych pochyboval o tom, že by si jí někdo stáhnul. :) Terče se přibližují rozdílnou rychlostí podle úrovně, to se dalo očekávat. Dále se počítají rozdílné body podle toho, kam se do terče strefíte. Pokud se trefíte do černého, získáte bodů nejvíce, jak je to dál, už je vám asi jasné. ;)

Abych pravdu řekl, hra mě příliš nezaujala, ale simuluje zajímavou přípravu na jiné hry – na složitější střílečky. Nepřátelé jsou sice jen obyčejné terče, ale po nastavení nejtěžší úrovně se zapotíte jako u lepších 3D stříleček. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie