recenze

Fireballz

Fireballz

Pozornější z našich čtenářů jistě postřehli, že v českých luzích probíhá jistá soutěž jménem Velkej Chytrák, ve které se ukázala nejedna zajímavá, ale i nejedna katastrofální GameMakerovka. Fireballz, chválabohu, patří spíše do té první sorty.
Dle stránky původu má být hlavním "mediálním tahákem" hry Fireballz fakt, že se zcela revolučně ovládá jedním prstíkem, což je dozajista velký pokrok pro všechny herní lenochy, ale vzpomínám si, že hned druhou hrou, kterou jsem pro Freegame odrecenzoval, byl jakýsi Minigolf, stvořený na stejném principu - takže to asi zas tak horké nebude.

Ale zanechme spekulací a přejděme k věci - Fireballz je sice jednoduchá, nicméně velmi zajímavě zpracovaná záležitost, kterou by bylo kvůli výše zmíněným věcem velkou chybou opomíjet. Hráč se tentokrát převtělí do kůže ohnivé šmouhy, která je pořád i bez hráčova přičinění v pohybu. Vaším úkolem je odhalit překážky, které jsou v černočerných levelech různě posety, a to rovnou ve dvou módech.

Fireballz je zajímavá, graficky velmi abstraktní, ale na druhou stranu jednoduchá a pořádně stereotypní záležitost. Zda vám to stačí ke štěstí, či nikoliv, to už je čistě na vás. Pro autora osobně jde určitě o správný první krok do divokého světa developingu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Fireballz Fireballz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce