recenze

The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake

The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake

Don´t panic – základní poučka ve vašem novém průvodci. A není to ledajaký lokální průvodce po památkách a restauračních zařízeních, ale rovnou po celé galaxii. Znáte film nebo knihu a máte rádi adventury? Pak se vám v tento okamžik všechno krásně skloubilo do dnešní hry.
Prožijte osudy sympatického pozemšťana Arthura Denta, který si stopne vesmírnou loď těsně předtím, než je Země zničena.

Vstupujete do hry velice záhy a budete si moci vybrat, zda se s horu budete potýkat se všemi nebezpečími na vlastní pěst, nebo přijmete pomocnou ručku a komentáře. Je to jakási volba obtížnosti, ale v žádném případě to neznamená, že byste několikrát znenadání nezemřeli.
Protože se žánrově jedná o adventuru, budete chodit po rozmanitých lokacích, hledat zde předměty, mluvit s ostatními postavami a všemožnými způsoby zkoumat různé objekty jak v okolním prostředí, tak ve vašich kapsách. A právě tato oblast je velice důležitá. Mnohdy se totiž právě zde skrývá vodítko k dalšímu postupu. Funguje to tak, že každá věc v inventáři má specifické akce, které s ní můžete dělat. Kabát si můžete obléct, jídlo sníst apod. Mnohokrát znenadání přijdete o život, a tak určitě oceníte možnost autosave, která vás vrátí zpravidla těsně před inkriminovaný okamžik, v němž jste udělali chybu.

Jste-li fanoušci jakékoli verze tohoto díla, určitě vyzkoušejte. Nápovědu v případě „zákysu“ nejspíše hledejte ve filmu samotném. Hezkou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:04

text příspěvku


galerie

The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake The Hitchhikers Guide to the Galaxy Remake