recenze

Mechaniser

Mechaniser

Máte-li chuť na logickou hru obtížnějších parametrů, můžete zkusit dnešní titul, v němž musíte dopravit koule do vyznačeného prostoru. Jak? To je právě ono, co vás možná připraví o zbytky zdravého rozumu.
Někdy těžké, jindy směšně lehké. Takové jsou úkoly, které na vás už čekají.

Pár trubek, bedna a koule, přičemž právě poslední jmenovaný předmět musíte dokutálet do zeleného prostoru. A podotýkám, že celý. V každém kole máte k dispozici určité předměty, s nimiž by měl být tento úkol hračkou. Brzy však zjistíte, že tomu tak není. I když s objekty můžete volně manipulovat a posouvat je, kam se vám zlíbí, respektive hra umožní, splnit většinu úrovní je pěkný oříšek. Jakmile nabudete dojmu, že je všechno na svém místě, stisknete tlačítko start a sledujete, co se bude dít a jestli se nějakým zázrakem nedopachtíte k cíli. Většinou ne, a tak na to musíte jinak. Trubky můžete například spojovat šrouby, aby se zpevnily.

Hra je to sice vtipná, ale dost obtížná. A jenom očima tu zatracenou kouli do finiše prostě nedotlačíte. Chce to vskutku dobře vymyslet onen mechanismus, takže pokud toužíte po něčem neobvyklém a ne úplně snadném, stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

PavelH

PavelH | 05.10.16 v 12:08

Super hra.


galerie

Mechaniser Mechaniser Mechaniser

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce